Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Mit csináljak hogy a lila...

Mit csináljak hogy a lila striák elhalványuljanak?

Figyelt kérdés

Ha tud valaki valami olyan krémet, amivel gyorsabban lehetne eltüntetni, akkor azt kipróbálnám, vagy esetleg ha van valakinek valamilyen tapasztalata ezzel kapcsolatban arra is kíváncsi lennék.

Ja és a krémeknél aki tudja odaírhatja hogy mennyi idő kell neki hogy látványosan segítsen :)

2019. szept. 25. 10:02
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Idővel magától elhalványodik.

Én terhesség alatt híztam sokat, a combtövem tiszta csíkos lett. El voltam keseredve, h eztán már sosem húzhatok rövidnacit, de egyszer csak azt vettem észre, h már nincs az a lilás színe.

2019. szept. 25. 10:47
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Eltűnni soha nem fog. Idővel elhalványul viszont, és nem lesz annyira feltűnő, de ott marad továbbra is, és érezni is lehet.
2019. szept. 25. 10:47
 3/4 A kérdező kommentje:
Tudom hogy nem fog teljesen eltűnni, de a lila szín el fog tűnni idővel. Viszont azt is tudom hogy meg lehet ezt a folyamatot gyorsítani, ezért írtam ki a kérdést.
2019. szept. 25. 12:12
 4/4 anonim ***** válasza:
100%

Olajozd. Bárnilyen olaj segít , akár a jó minőségű napraforgó olaj is , mert az irtó gyorsan beszívódik , és rugalmassá teszi a bőrt . Segít regenerálni , sőt , megelőzi az újabbak kialakuláát azzal ,hogy valóban rugalmassá teszi a bőrt , így majd az tudja tartani a folyamatos hízással /fogyással a lépést .

A terhes nőknek is ezt ajánlják a striák megelőzésére és annak kezelésére , minden napos használattal.

Én mindenap használok az eveline cosmeticstől parfümös olajat , amit a popsimba a combjaimba hasamba bemasszírozok .

Nekem egyetlen egyszer 14 évesen volt egy nagyobb hízásom 45 kg ről meghíztam 56 ra és ezt a bőröm is megsínylette , megjelentek a lila csíkocskák , ami akkor még nem nagyon foglalkoztatott. 16 évesen már annál inkább zavart a dolog, amikor már igaz, szép halványak voltak de akkor is zavart és elhatároztam hogy soha nem engedem hogy mégegyszer előjöjjenek a lila pirosas csíkok .

Azóta olajozok , testápolózok minden áldott nap , és most 21 éves vagyok ,és egyetlen egyszer sem jelentek meg újra :) amik meg megmaradtak 14 éves koromból alig látszanak .

2019. szept. 25. 20:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!