Szerintetek jol allhat a hosszú haj? (F)
Figyelt kérdés
Már egy ideje elkezdtem növeszteni a hajam, de sokak szerint nem kéne mert nem áll majd jol, most kb félhosszu. A lényeg hogy srác létemre furának tartanák meg nem is állna jol, mert most is fura ez a felhosszu. Mivel a legtöbb lánynak jol áll a hosszú haj, ezen az elven elindulva a legtöbb srácnak is nem? Ti el tudnátok képzelni közeli srác ismeröseiteket hosszab hajjal? (16/metalhead)2019. szept. 22. 21:22
1/7 anonim válasza:
Növeszd ha akarod, ne állítson meg más véleménye.
2/7 A kérdező kommentje:
De ha tényleg nem áll jol akkor nincs értelme
2019. szept. 22. 21:41
3/7 anonim válasza:
Én imádom a hosszú hajat pasikon, de tényleg nem mindenkinek áll jól, van akihez viszont még hozzá is ad valami pluszt. Jason Momoa pl. szerintem rövid hajjal semmi extra, hosszú hajjal viszont a világ legszexibb pasasa. Ellenben szerintem Brad Pitt meg furán nézett ki mondjuk a Trójában hosszú hajjal, szerintem neki jobban áll a rövid.
Kép nélkül nehéz megmondani őszintén szólva.
4/7 anonim válasza:
Bármikor levágathatod. Ahogy nő majd úgyis kialakul a kép hogy kB milyen lesz
5/7 A kérdező kommentje:
Persze csak k***a sok idő míg megno de koszi a valaszokat ment a zöld kez
2019. szept. 23. 17:51
6/7 anonim válasza:
Arc függő, hogy jól állna-e, viszont szerintem ha szeretnéd, hogy hosszú legyen, vágj bele. Szerintem baromi jól tud kinézni, egyáltalán nem lenne furcsa :D Én is koncerteken nézem, hogy sok srác csak dobálja a haját :D és szebb mindegyiküknek mint az enyém
7/7 anonim válasza:
Ha nem áll jól a hosszú haj, legyél tarkopasz inkább. Rockerek közül sokan választják azt, ha valamiért nem megy a növesztés, viszont nem kell a konszolidált rövid haj sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!