Szerintetek szép a vörös, göndőr haj zöldszemmel?
Figyelt kérdés
fehér a böröm és egy kis halvány szeplőm is van.
bocs, de képet nem tudok linkelni.
2010. júl. 15. 09:56
1/10 anonim válasza:
nekem nagyon tetszik:) bár én lány vagyok...
22/L
2/10 anonim válasza:
Döntöttél vörös leszel :)
A vörös haj zöld szemmel szerintem nagyon jó!
3/10 anonim válasza:
Tudni kell viselni, öltözni hozzá. Az arcforma sem mindegy, amit keretez a hajad. Zöld színű szem esetében is vannak árnyalatok. Sok mindentől függ, de lehet nagyon szép is és elég csúnya is.
4/10 anonim válasza:
A természetes szinte mindig szép, a festett, hát... sajnos úgy is látszik, hogy festett, bármit csinálsz, tehát lehet szép, csak nem természetes.
5/10 anonim válasza:
szerintem szép! :) és nem baj, ha festett (pl. egy középbarnát hennával is nagyon szépre lehet "vörösíteni" :))
6/10 A kérdező kommentje:
Nem festett a hajam. :)
2010. júl. 15. 12:02
7/10 anonim válasza:
szép, az alap, ahogy a szőkéhez a kék passzol, vöröshöz a zöld.
8/10 anonim válasza:
Gyönyörű! Ilyen kislányt szeretnék ha majd babavállalásra kerül a sor:)))
9/10 anonim válasza:
Nekem is vörös hajam van,zöld szemem,fehér bőröm szeplőkkel, én nem szerettem, még 13 évesen átfestettem a hajam,volt már minden féle szinü,vicc nélkül, de megint most 16évesen visszatértem a vöröses árnyalathoz. :D most már szépnek tartom :)
10/10 anonim válasza:
Szerintem nagyon szép, főleg, ha rikító zöld macskaszemed van. A vörös haj, de nem az ilyen burgundi féle, hanem mondjuk ami dobó katának, vagy liptai klaudiának van, nagyon szép. Hát a szeplőket állítólag szexinek tartják páran manapság. Én nem tudom, nekem nem tetszenek, nekem is vannak, de utálom őket. 17/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!