Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Hogy "működnek" a boltban...

Hogy "működnek" a boltban vásárolható, otthoni festésre készített szőke hajfestékek?

Figyelt kérdés

Én úgy tudom, hogy ha a fodrász festi szőkére a hajadat, akkor kiszivatja és utána megy rá a festék. Vagy rosszul tudom? A szőke Garnier festékekben van valami, ami kiszívja a hajat vagy ugyanúgy, mint a barnákban, csak a festék és a fixáló? Nekem most közép aranyszőke hajam van, amit túl sötétnek találok, és vissza akarom festeni igazi szöszire. (egyébként is az vagyok, csak kipróbáltam egy sötétebb árnyalatot, de többek szerint ez barna, nem is szőke, úgyhogy elég sötét lett.)

Egyébként nagyon meglepett, de rohamosan nő tőle a hajam+ 1 hónapja festettük be és nagyon sok le van nőve. Ennek viszont örülök! :)

2010. júl. 15. 09:36
 1/1 anonim ***** válasza:
nekem az a tapasztalatom, hogy sose olyan színt kapsz ami a dobozon van... Megszívtam már szőkével (igaz ilyen nagyon világosat akartam), sárga lett. Most barna van, igaz tetszik de ez sem olyan mint ami a dobozon van... Szóval én azt javasolom, hogy menj el egy jó fodrászhoz, és bízd rá. Ne pazarold az idődet próbálgatásokkal... Egy jó fodrász olyat csinál amilyet te szeretnél.. =)
2010. júl. 15. 14:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!