Szerintetek nagyon csúnya ehhez a hajhoz, ez a szemöldök?
Figyelt kérdés
Mézszőke hajat szeretnék, de a szemöldököm teljesen olyan mint amilyen a képen van.. Szerintem annyira nem feltűnő mivel nagyon vékony, de azért szeretném kikérni a tanácsotok!
A bőröm télen hófehér nyáron picit barna, de inkább fehér és szürkés zöld a szemem.
2010. júl. 14. 19:03
11/12 anonim válasza:
jaj még vmi.. utolsó vok..
nézd meg pl. a régi Hugh Heffner villalakót, Kendrát.
szőke, és vékony, kicsi szemöldöke van, ami sötét is:) soha nem festik neki, pedig őt aztán szakemberek veszik mindig kezelésbe!:)
12/12 A kérdező kommentje:
Hmm tényleg.. Eddig észre se vettem a szemöldökét....
Kiszőkítettem a hajam nekem nagyon tetszik, a szemöldököm nekem feltűnőnek látszik, de akiket kérdeztem azt mondták, hogy szerintük tök rendben van.. Szóval most kerek a világ.. :D
2010. júl. 19. 15:39
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!