Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Szerintetek nagyon csúnya...

Szerintetek nagyon csúnya ehhez a hajhoz, ez a szemöldök?

Figyelt kérdés

Mézszőke hajat szeretnék, de a szemöldököm teljesen olyan mint amilyen a képen van.. Szerintem annyira nem feltűnő mivel nagyon vékony, de azért szeretném kikérni a tanácsotok!

A bőröm télen hófehér nyáron picit barna, de inkább fehér és szürkés zöld a szemem.

[link]

[link]

2010. júl. 14. 19:03
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:

Szntem ne csináld meg.... Az unoka tesóm is így rontotta el a "kontrasztot".... Amúgy is... az ilyen vékony szemöldök nagyon nem szép :S

Bocsi....

2010. júl. 14. 19:09
 2/12 anonim ***** válasza:
szerintem nem, de tényleg kicsit vékony az a szemöldök. egyébként fodrásznál, kozmetikusnál (nemtudom pontosan ki csinálja ezt) a szemöldöködet is ki tudod világosíttatni.
2010. júl. 14. 19:12
 3/12 A kérdező kommentje:

Nekem se tetszik más emberen az ilyen vékony szemöldök, de az enyém olyan volt kiskorom óta mint az őserdő, party szemöldök, nagyon sokat szenvedtem miatta! És amióta megtanultam kiszedni a szemöldököm azóta ilyen, ha picit vastagabbra próbálom hagyni akkor teljesen elmegy az összes önbizalmam, mert mindig a régi idők jutnak eszembe és legszívesebben zacskót húznék a fejemre! Amikor pedig ilyen vékony szépnek, vagy legalábbis sokkal szebbnek látom magam!

Köszi, hogy megosztottad velem a véleményed! :)

Még jöhetnek válaszok!!!

2010. júl. 14. 19:13
 4/12 anonim ***** válasza:

Mert nem divat a vékony szemöldök?:D Ugyanolyan szép tud lenni sőt valakinek csak a vékony szemöldök áll jól,mintsem a vastag.

egyébként fehér bőrűeknek jól áll a mézszőke haj , természetesnak hat. ha vékony a szemöldököd szerintem illene hozzá.

pl ennek is mézszőke a haja és hozzá sötétebb szemöldöke van

[link]

2010. júl. 14. 19:14
 5/12 A kérdező kommentje:

hmm ennek a csajnak feszve van a szemöldöke, azért ilyen színű. Amúgy nekem nem ilyen világos, de tény, hogy szinte a fele a szemöldököm!

Keresek pár képet, belinkelem és mondjátok el a véleményetek, rendben?

2010. júl. 14. 19:17
 6/12 A kérdező kommentje:
2010. júl. 14. 19:23
 7/12 anonim ***** válasza:
az utolsó két képnél szerintem egyensúlyban vannak a szinek.ha ilyen világos hajat szeretnél,akkor szőkíttesd ki a szemöldöködet is!Ha meghagyod sötétre,az elég furán néz ki ...olyan természetellenes..de ez csak az én véleményem.mondjuk van egy bnőm,akinek alapból s.barna haja van (és így s.barna a szemöldöke is)és volt idő,amikor világos szőke volt,de a szemöldökét meghagyta.hát.nekem nem tetszett igazán összkép,de lehet,h ebben az is benne van h sötét barna a szeme is és ugye a szőke nem nagyon jön ki a barna szemmel.az is olyan műnek hatott.de mivel neked világos a zsemed sokkal természetesebbnek hatna a szemöldököd is világosabb lenne
2010. júl. 14. 19:55
 8/12 anonim ***** válasza:

nagyon sok barna hajú nő szőkíti a haját. és abszolút nem csúnya..persze mert minden 2. szőke nő festi a szemöldökét is mi?

csináltasd meg nyugodtan, de előtte járj el kozmetikushoz, aki segít visszanöveszteni a szemöldököd de csak olyan szinten, ami még neked is önbizalom növelő!

ha magad akarod, úgyis mindig ki fogod tépkedni..

mert úgy szoktad meg.kicsit növeszd vissza, gyorsításként kenhetsz rá ricinus olajat, attól gyorsabban fog nőni!:)

aztán nyugodtan vágj bele a szöszke hajba, még platina hajhoz is megszokott a sötét szemöldök!

arctól is függ. hajrá:))

2010. júl. 16. 13:28
 9/12 A kérdező kommentje:

Köszönöm a sok választ!

Kedves utolsó sokat segítettél! :)

A szemöldökömre nem kell ricinust kenni így is nő mint a gomba.. :@

Már meg is vettem a hajfestékeket. Már csak egy bólintásra van szükségem az anyukámtól és már teljes magabiztossággal megújítom magam!

2010. júl. 16. 16:02
 10/12 anonim ***** válasza:

=) sok sikert:)és tarts ki szemöldöktéren.

tudom h borzalmas mikor nő, és nem lenne jó kiszedni...de pár nap és már kész is:)

2010. júl. 16. 16:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!