Ha kilövetem a fülem, kb mennyi ideig nem mehetek strandra, mennyi idő míg begyógyul? Nagyon fáj a szúrás?
Figyelt kérdés
Nem tudom pontosan melyik kategóriába írjam... Ki szeretném lövetni, hogy túl legyek már rajta, nem porcba, csak simán. Már mindkét fülem egyszer ki van lövetve de nagyon kicsi voltam akkor még.2010. júl. 14. 18:47
1/2 anonim válasza:
nem fáj attól ne félj. én nem tudok róla hogy várni kéne, bár én mindig magamnak szúrtam fülbevalokat nem tájékoztattak. de sztem egy olyan 2hét alatt már begyógyul, de nagyon függ a szervezetedtől!
2/2 anonim válasza:
én tavaly nyáron lövettem 3 lyukat a fülembe. nem porcba ment, és csípett egy kicsit, aztán pedig égett a fülem, de túl lehet élni.
legalább 1 hétig ne menj vele vízbe. nekem azt mondták h 3 hétig ki se lehet szedni, csak kenegetni kell egy spec krémmel vagy betadinnal (azt nem ajánlom mert sárga lesz a füled)
nekem sajna így is begyulladt és 3 hónapba telt h fájdalommentesen ki tudjam cserélni a fülbevalóimat.
azt ajánlom h keress fel egy szakembert aki ért a piercingekhez is és vele csináltasd meg. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!