Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Lehetséges "fordítva" festeni...

Lehetséges "fordítva" festeni az ombre vagy a balayage hajat?

Figyelt kérdés

Tehát most fehér a hajam és a tövét kellene ehhez festeni ugyebár nem az alját mint ahogy általában szokás. Persze fodrászhoz mennék hogy el ne rontsam, csak lehetséges e így?

Szóval az eredeti hajszínemből akarnék átmenetet a fehérbe ami most van.

2019. szept. 11. 12:51
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Meg lehet csinálni. Gyakorlatilag egy tő festés kéne neked csak ombre/balayage stílusban.
2019. szept. 11. 14:45
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Kivitelezhető, csak egy kis minimális bökkenő lehet. Nem biztos, hogy pont olyan lesz a festék felkenve, mint az eredeti hajszíned, így amikor majd lenő az látszani fog. Mondjuk nyilván attól is függ mennyire hasonló a szín az eredetihez. De alapvetően megoldható a dolog.
2019. szept. 11. 14:48
 3/8 A kérdező kommentje:
Eredetileg közép/sötétszőke a hajam. Nem tudom hogy a fehér nem dobná e le a sötétebb festéket. :/
2019. szept. 11. 15:06
 4/8 anonim ***** válasza:
Nem a ledobással van a baj, mert befogná. Azzal van a gond, hogy nem fogtok pont olyan festéket találni, mint az eredeti színed. Az meg mikor kezd lenőni 3 féle színű lesz a hajd. Ami nem gond, ha nem zavar, hogy onnantól kezdve állandóan festegetni kell a hajad rövid időközönként.
2019. szept. 11. 15:15
 5/8 A kérdező kommentje:
Igazából addig akarom így hagyni amíg le nem nő a fehér része szerintem... De lehet jobb lenne akkor egyből az egészet megpróbálni az eredetire? Ahhoz legalább nem kell fodrász. :D Egyszer sikerült már az eredetire befestenem még régebben.
2019. szept. 11. 15:43
 6/8 anonim ***** válasza:
Hát ha én egy youtube video után meg tudtam csinálni a tesómnak, és másnap dicsérték a haját, akkor a fodrásznak is tudnia kell.
2019. szept. 11. 18:16
 7/8 A kérdező kommentje:
De ezt a fordított verzió? Hogy a tövét festetted sötétebbre?
2019. szept. 11. 19:35
 8/8 anonim ***** válasza:
100%
Bizony. Értem, amit olvasok. 🙂
2019. szept. 11. 20:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!