Melyik lenne a jobb?
Figyelt kérdés
Régóta szeretnék hajszínt változtattni de nem tudom eldönteni mi legyen karamell szőke, világosabb réz vörös de még a karamell szőkével a balayage is tetszik.2019. aug. 22. 11:30
2/7 A kérdező kommentje:
Elégé világos
2019. aug. 22. 12:48
4/7 anonim válasza:
A vörös eszméletlen szép, de nehéz szépre megcsinálni, és borzasztóan nyavalyás szín, nem kopik ki egy könnyen és a többi festést is ledobja, szóval én feltétlen a szőkét javasolnám, vagy inkább az eredeti hajszínedre balayage, az természetes nem roncsolja annyira(a szőke is szép kis rombolást tud végezni) és sokat jelent ha csak egy pár tincs világosabb is.
5/7 anonim válasza:
A vilagos arcodhoz szerintem probald a vilagosabb szint hogy meglegyen a kontraszt:)
7/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
2019. szept. 3. 20:57
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!