Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Mi a véleményetek erről a...

Mi a véleményetek erről a mostanában terjedő szakáll mániáról/divatról? Amikor ilyen 20 centis szakállat növesztenek a férfiak. Szerintetek ez szexi, gusztusos, esztétikus? Vagy hogy látjátok?

Figyelt kérdés
Főleg hölgyek véleménye érdekelne. Amúgy én számomra hajléktalan és elhanyagolt kinézetet tükröz...
2019. szept. 9. 19:25
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:

nekem borostám van, szakállam soha nem vol és nem is lesz. Örülök hogy azért akadnak olyanok akik hasonlóan látják mint én. engem a csövesekre emlékeztet.

ez egy normális borosta, nekem is hasonló van és az arcom is hasonló, talán kicsit kerekebb nekem.

[link]

na most volt valaki aki azt írta jóképű. elmagyaráznátok mi ezeken a jóképű? Mivel az arcukat sem látom :D

[link]

[link]

2019. szept. 10. 20:16
 12/13 anonim ***** válasza:
100%
Nekem pont a borosta miatt tűnik igénytelennek egy férfi, olyan "egész hétvégén buliztam, hagyjál pihenni" érzetet kelt. Egy ápolt, rendben tartott szakáll rengeteg törődést igényel, olyan, mintha hosszú hajjal kellene törődni.
2019. szept. 11. 15:28
 13/13 anonim ***** válasza:
50%

19/L

Van aki nagyon rendben tartja, folyamatosan igazíttatja, stb. Az írtó jól néz ki. Viszont általában az növeszt szakállat akinek nincs szép álla meg nem elég férfias a fejformája. Ez nagyon sokt tud dobni rajta

Voszont olyan is van, aki hagyja nőni csak úgy magára mint az őserdőt és a borotvát nem is ismeri.. az már undi

2019. szept. 21. 00:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!