Mi a véleményetek erről a mostanában terjedő szakáll mániáról/divatról? Amikor ilyen 20 centis szakállat növesztenek a férfiak. Szerintetek ez szexi, gusztusos, esztétikus? Vagy hogy látjátok?
Figyelt kérdés
Főleg hölgyek véleménye érdekelne. Amúgy én számomra hajléktalan és elhanyagolt kinézetet tükröz...2019. szept. 9. 19:25
2/13 anonim 

válasza:

Imádom, baromi szexi. A vőlegényemnek csodálatosan dús, vörös szakálla van, ami még pluszban kihangsúlyozza azt, hogy milyen jóképű.
3/13 anonim 

válasza:

Nekem nem tetszik,a borosta az még okés de ezek a nagy igénytelen hatású szakállak nem tetszenek.
4/13 anonim 

válasza:

Nekem bejön, imádom a szakállas pasikat
21/L
5/13 anonim 

válasza:

Nekem nem tetszik a hosszú szakàll.
Nekem nem szexi, inkàbb taszító.
Viszont a teljesen csupasz arc se tetszik.
Az aranyközépút a legjobb.
6/13 anonim 

válasza:

Divat majmok.
Ha ez a divat ezt viselik ha a borotvált arc akkor pedig azt.
7/13 anonim 

válasza:

Szerintem szörnyű. De én alapból nem szeretem az arcszőrzetet férfiakon. Van, akinek jól áll, de nekem nem jön be.
22/L
8/13 anonim 

válasza:

Önbizalom hiányos divatmajmok általában. Egy erös férfi nem hord szakállat, nem takargatja az arcát. Magabiztos sima arcbörrel.
9/13 anonim 

válasza:

Nem tetszik a szakáll. Pláne nem szexi, a borosta jól tud állni egyes férfiaknak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!