Aranyszőkéből hideg szőkét, lehetséges?
31 éves vagyok, a hajam természetes szőke ( világos arany ), meleg àrnyalatú, de nagyon szeretnék hidegebb àrnyalatot varàzsolni, de NEM szeretnék festészet folyamodni.
A bőröm nagyon világos, a szemem pedig sötétbe hajló kék.
Kérdés, tudnátok nekem valami nagyon jó fodràszkellékes sampont ajànlani? ( Drogériàs szóba se jöjjön, az összes egy rakat kaki, rengeteget probáltam )
Utolsó vàlaszoló: Elolvastam pár vélényt a samppnról, ami inkàbb a fakó hajszín én, a hajtóredezettségen és szárazsàgon segít...nos, nekem ezek közül egyik se....
De köszönöm a szándékot
A kérdés kiírásának másnapján megvettem a szőke hajra való sampont és balzsamot, hihetetlen, de már az első használat után éreztem, hogy làgyabb a hajam, könnyebb kofésülni és simább!
Miután megvettem a terméket, hazamentem és ki is próbáltam, másnap munka után utaztam, de pàrom egyre csak a hajam szagolgatta és még vasàrnap is mondta, hogy jó illatú a hajam :)
A hajvégàpoló szérumot nem vettem meg hozzá, mert van még Helia Day hajvégápolóm, de alig várom, hogy megvehessem és kipróbálhassam.
A hajam most kezelhető, nem nehezedik el, napokig jó illatú, tartja magát. Én eddig úgy érzem, megérte megvenné, még ha nem is festett szőke a hajam. Remélem nem lesz baj abból, hogy olyan sampont használok, ami festett/melirozott hajra való.
Sajnálják, mert tetszik a termék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!