Akinek olyan semmi-haja van, tényleg ritka, az miért hordja tök egyenesen? Tv-bemondóknál is láttam meg több helyen az utcán, az egyenes fazontól még kevesebbnek látszik, miért hordják így?
Figyelt kérdés
2019. szept. 2. 14:54
1/8 anonim válasza:
Akkor szerinted hogyan kéne hordaniuk a hajukat az ilyen hajjal megàldottak??!
Amúgy nem a tv-ben szereplők döntik el, hogy milyen lessz a hajuk az adásban, hanem a mögöttük àlló stylistok és fodràszok...
2/8 A kérdező kommentje:
Én úgy gondolnám, hogy hullámosítva, fokozatosan vágva, hogy tartsák egymást. De ahogy hordják olyan mintha a borjú lenyalta volna.
2019. szept. 2. 15:13
3/8 anonim válasza:
A fokozatosan vàgott ritka hajnál kevés csúnyább van. Azt hullámos/göndör hajra találták ki, ami a vége felé vastagodik.
A ritka, egyenes haj sajnos ilyen. Nem lehet vele mit kezdeni.
4/8 anonim válasza:
Én is ezt hittem régebben, de aztán betegség miatt majdnem a fele hajam kihullott, és ha próbálok neki volument adni, megemelni, akkor csak átlátszik a kevés haj közt a fejbőröm.
5/8 anonim válasza:
Még borzasztóbb ha begöndörítik,jobban látszik,hogy mennyire kevés.Amúgy ne hinném,hogy másoknak sok köze van hozzá,hogy kinek,hogy tetszik a saját haja.
6/8 anonim válasza:
Mert pont az egyenes, vékonyszálú haj az, amivel tényleg semmit nem lehet kezdeni. Besütheted, beszáríthatod, annyira puha, hogy pár óra és a hullám is kimegy belőle, a frissen mosottból a hajgumi is kicsúszik. A lépcsőzetesre vagás meg egyyltalán nem jó hozzá, csak ritkítanak rajta.
7/8 anonim válasza:
Nekem kevés és vékonyszálú hajam van és fokozatosan van rövidre vágva valamint mindig kivasalom, mert így tetszik. Ha hagynám göndören akkor olyan birka hatásu mért ugye még rövid is.
8/8 A kérdező kommentje:
Ha a vékony, kevés hajat megemeled és hullámot teszel bele, és attól félsz hogy alatta kivillan a fejbőröd, elmondhatom, hogy az egyenesen lógó haj mellett is kilátszik, ha elmozdulnak a tincsek.
2019. szept. 4. 11:53
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!