Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Akinek olyan semmi-haja van,...

Akinek olyan semmi-haja van, tényleg ritka, az miért hordja tök egyenesen? Tv-bemondóknál is láttam meg több helyen az utcán, az egyenes fazontól még kevesebbnek látszik, miért hordják így?

Figyelt kérdés
2019. szept. 2. 14:54
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

Akkor szerinted hogyan kéne hordaniuk a hajukat az ilyen hajjal megàldottak??!

Amúgy nem a tv-ben szereplők döntik el, hogy milyen lessz a hajuk az adásban, hanem a mögöttük àlló stylistok és fodràszok...

2019. szept. 2. 15:06
 2/8 A kérdező kommentje:
Én úgy gondolnám, hogy hullámosítva, fokozatosan vágva, hogy tartsák egymást. De ahogy hordják olyan mintha a borjú lenyalta volna.
2019. szept. 2. 15:13
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

A fokozatosan vàgott ritka hajnál kevés csúnyább van. Azt hullámos/göndör hajra találták ki, ami a vége felé vastagodik.

A ritka, egyenes haj sajnos ilyen. Nem lehet vele mit kezdeni.

2019. szept. 2. 15:32
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Én is ezt hittem régebben, de aztán betegség miatt majdnem a fele hajam kihullott, és ha próbálok neki volument adni, megemelni, akkor csak átlátszik a kevés haj közt a fejbőröm.
2019. szept. 2. 16:03
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Még borzasztóbb ha begöndörítik,jobban látszik,hogy mennyire kevés.Amúgy ne hinném,hogy másoknak sok köze van hozzá,hogy kinek,hogy tetszik a saját haja.
2019. szept. 2. 18:08
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Mert pont az egyenes, vékonyszálú haj az, amivel tényleg semmit nem lehet kezdeni. Besütheted, beszáríthatod, annyira puha, hogy pár óra és a hullám is kimegy belőle, a frissen mosottból a hajgumi is kicsúszik. A lépcsőzetesre vagás meg egyyltalán nem jó hozzá, csak ritkítanak rajta.
2019. szept. 2. 20:41
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
Nekem kevés és vékonyszálú hajam van és fokozatosan van rövidre vágva valamint mindig kivasalom, mert így tetszik. Ha hagynám göndören akkor olyan birka hatásu mért ugye még rövid is.
2019. szept. 2. 20:52
 8/8 A kérdező kommentje:
Ha a vékony, kevés hajat megemeled és hullámot teszel bele, és attól félsz hogy alatta kivillan a fejbőröd, elmondhatom, hogy az egyenesen lógó haj mellett is kilátszik, ha elmozdulnak a tincsek.
2019. szept. 4. 11:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!