4/24 Senki0608 válasza:
3 naponta,mert gyorsan zsírosodik.16/L
8/24 anonim válasza:
1 heten egyszer.. elotte 3 naponta mostam, sokkal rosszabb allapotban volt,igy raszoktattam a hetire..mar sokkal jobb igy a hajam allapota
9/24 anonim válasza:
Aáltalában hetente kétszer, tehát olyan 3-4 naponta, de van amikor csak egyszer és olyan is, amikor valami miatt muszáj többször. 16L
10/24 anonim válasza:
Heti 2x.
Amúgy ez a minimum ajánlott, főleg ha belegondolsz, hogy olyan fejjel fekszel az ágyba, hogy gyűlik rajta egész héten a kosz és por, aztán azon a párnán van az arcod is. :S
(Lehet azzal jönni, hogy "de nekem nem koszos a hajam 3 nap után, mert de igen, csak nem látod, attól még ott van a por és kosz ami beleül a hajadba a hétköznapi élet során sajnos.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!