Mit tegyek a sok pattanás ellen (23/L)?
A kovetkezo a helyzet: kb 13-14 eves koromban megjelentek az elso pattanasaim, mitesszereim. 13-17 eves koromig jott ki a legtobb pattanasom, de nem szedtem ellene semmit, sot olyankor meg semmilyen gyogyszert nem szedtem.
17-21 eves koromig mar szednem kellett kulonbozo hormontartalmu gyogyszereket (nem fogamzasgatlo), viszont nem tudok rola hogy ezeknek lett volna barmilyen hatasa is a boromre, na mindegy. Ebben az idoben kevesebb pattanasom is volt. Amikor megiscsak kijott tobb pattanasom ebben a korszakban, akkor az a menstruaciom elott volt csak es kizarolag.
Jelenleg 21 eves korom ota szedek antipszichotikumot, ami szinten hormontartalmu, meg is hiztam tole sajnos. Viszont nem tudom, hogy ez ennek a gyogyszernek-e a mellekhatasa, vagy valami mas problemam van-e esetleg, de most mar 2 eve allandoan, nem csak menzesz elott kijon rajtam mindig kb 4 nagy pattanas es nagyon zavar. A kozmetikusom szerint ezek hormonalis pattanasok, tehat nem taplalkozasi hibabol fakadnak, azonban ezek a fajta pattanasok ellen annyira nincs mit tenni.
A taplalkozasommal nincs gond, edesseget alig eszem, minden nap minimum 2L vizet megiszok, sok gyumolcsot-zoldseget megeszek, illetve nem eszek sok szenhidratot, husbol is szinte csak csirket-halat eszek... sportolni is sportolok
Nem tudom ez mi lehet ez a pattanasossag, de fogamzasgatlot eddig nem szedtem es NEM is FOGOK! (Max csak termeszetes hatoanyagut)
PreMens tablettat el akarok majd kezdeni szedni, hatha attol javul.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!