A zsálya sötétíti a hajat?
Figyelt kérdés
szeretném kipróbálni, de félek,hogy ha megtetszika sötétebb szín elkezdem festeni, amit nem szeretnék, egyébként egyedi és szép a hajszínem csak nyáron kicsit kiszőkül:)
vélemény?
2010. júl. 13. 18:18
1/8 anonim válasza:
Szia, én a zsályáról még ebben a formában nem hallottam, én úgy olvastam egyszer egy frizurás újságban, hogy a diónak a zöld héja ad sötétebb árnyalatot. (le kell főzni)
2/8 A kérdező kommentje:
köszi:)
továbbra is várom!
2010. júl. 13. 22:11
3/8 anonim válasza:
Szia én most ástam magam ebbe a témába bele, próbáltad már?
5/8 anonim válasza:
Nekem ilyen seszínű barna hajam volt, nem mondom hogy sötétítette volna, inkább valami kellemes barna árnyalatot adott a szürkésbarna hajszálaknak, én mindig használom :) de nem igazán sötétebb a szín (sőt egyesek szerint a szürkésbarnához képest világosabb, élénkebb barna lett)
6/8 anonim válasza:
Van még valaki, aki azóta kipróbálta? Mennyit változtatott a hajszínen? Mennyi ideig kell rajta hagyni?
7/8 anonim válasza:
Próbáltam, nem jött be. 30 percet hagytam rajta. Egy próbát megér, hátha neked bejön :)
8/8 anonim válasza:
Köszi! Akkor nem fűzök hozzá sok reményt, de azért kipróbálom, ártani nem árthat (remélem). :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!