A szőke haj sötétíti a fehér bőrt?
Figyelt kérdés
2010. jan. 24. 20:01
1/13 anonim válasza:
hát nemigazán
Nekem amikor szőke volt a hajam, akkor inkább elmentem szolizni, mert úgy jobban állt
Abszolút fehér bőrűnek inkább a barna, vörös, vagy a vagy a fekete áll jól.
2/13 anonim válasza:
Nem. Nekem is elég fehér bőröm van. A szőke hajjal még fehérebbnek tűnt az arcom, olyan "lárvaarcom" lett, mert a haj és a bőr között nem igazán volt átmenet. Nem állt jól. Ha szőke hajat szeretnél, akkor a bőrödet barnítsd, erre a szolin kívül sok módszer létezik. Ha a bőröd színe miatt kérdezed, akkor inkább a sötétebb hajszínek.
3/13 anonim válasza:
Hát nekem elég fehér bőröm van és alapból szőke hajam. Ha feketére fested úgy nézel ki mint egy vámpír XD
Sztem a szőke jó
4/13 anonim válasza:
Utolsó válaszolónak igaza van: fehér bőrhöz a lehető legrosszabb választás a fekete haj. olyan Marilyn Manson-os. Én fehér bőrű vagyok és szőke, nem nézek ki kirívóan ezzel az összeállítással, szóval szerintem jó a szőke a fehér bőrhöz.
5/13 anonim válasza:
én sokáig voltam így hát sápadt voltam mint az ááállat:D kis szolivla oké a szőke haj.nemtom elég furcsák vagytok,hogy nektek a szőke után rögtön a fekete következik..És mi van a világos-mogyoró barnával és a mézszőkével?....
6/13 anonim válasza:
Nem, inkább sápaszt. Ha világos bőrhöz szőke a hajad, akkor olyan fakó hatást keltesz. Enyhén napbarnított bőrrel viszont nagyon szép, csak vigyázz, ne legyél narancssárga, ha esetleg szolizol mert az ronda és ciki.
Off: Fehér bőrhöz csodálatosan áll a fekete haj, olyan hercegnős. Mint Liv Taylor... vagy mint Hófehérke:D
7/13 anonim válasza:
A szőke nem sötíti a bőrt,de ha egy fehér bőrűnek van fekete haja,akkor úgy néz ki mint egy hulla..:S
8/13 anonim válasza:
Szerintem hófehérke nem jó nő...XD
9/13 A kérdező kommentje:
Azért tettem fel a kérdést, mert nekem szőke hajam van, és hófehér bőrőm. És én azt akarom, hogy látszodjon rendesen, hogy fehér vagyok.
2010. jan. 25. 18:30
10/13 anonim válasza:
hát a szőkéhez közepes bőrszín, itt írták h szőkéhez barna, meg szolizni kell. hát szerintem 1 világos szőke meg 1 szolizott barna bőr elég csúnya:s akkor már inkáébb világos
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!