Mennyibe fáj egy keratinos hajegyenesítés?
Figyelt kérdés
Rövid váll alá érő hajam van, hónapok óta nem vasalom, mert nagyon szálkás lett. Mennyibe kerül egy ilyen egyenesítés, valamint széppé is teszi a hajat?2019. aug. 24. 21:21
1/2 anonim válasza:
kb 20 ezer forinttol kezdodik, de sok a kokler, jol megkell nezni melyik fodraszhoz mesz. nekem kb fel evig tartott, de eleinte eleg “lenyali” volt tole a hajam
2/2 anonim válasza:
Nekem úgy mellig érő hajam volt, a problémám pedig az volt, hogy alapból egyenes a hajam, de mindentől hullámosodik. 1 órára copfba fogtam: hullámos. Elaludtam, a párna nyomán: hullámos volt a nyakamnál. Pára, eső a hajam rémálma volt, mert hullámosodott. A kabáttól a nyakam részén: hullámos lett. Meguntam az állando vasalást + ezeket ki sem tudtam azzal védeni, ha suli előtt reggel kivasaltam a hajam, mindig csak a problémát tudtam korrigálni hajvasalással. Szóval én ahogy a neve is adja, azért választottam, hogy tartósan egyenes hajat kapjak, amit meg is kaptam. Az amúgy töredezett hajam azóta nem töredezik! Fényes, puha, így igen, nekem széppé is tette a keratinos hajegyenesítés a hajam. :) Fél évente szoktuk megismételni a fodrászommal. A hajam azóta lassan a derekamig ér (másfél éve kezdtem el ezt az eljárást). Egyenes, nem sprőd. Én csak jót tudok róla mondani, na jó, annyi a bajom vele, hogy az amúgy is gyorsan zsírosodó hajam az első pár napban gyorsabban zsírosodik és 3 napig nem moshatok hajat. De hát ez legyen a legnagyobb baj ennyi pénz mellett. Nekem az elején 10.000 volt, vidéken, mikor még mellig érő volt a hajam (mellig érőt a melltartó kapocsig képzeld el kb., azaz félhosszú hajam volt), most fizetek a majdnem derékig érő hajra 16.000-et. Viszont a dússágtól is függ, nem csak a hossztól. Remélem tudtam segíteni. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!