Csak nekem lett rosszabb kozmetius után az arcbőröm? Nekem nem javul az állapota. Van valami módszer hogy szeb legyen sulikezdésig?
Most ezeket használom:
Szedek cinket, napi 24mg
Reggel este : Eucerin dermopure arctonik
2 naponta hámlasztó krém, és arcradír (Eucerin dermopure) külön külön napokon.
A cink eddig sokat havitott az arcomon, de azért még elég csúnya. A kozmetikustól nekem sokkal de sokkal több mitim lett, és sebes is lett a fejem. Majd szeptemberbe megyünk bőrgyógyászhoz.
De azt szeretném hogy mire elkezdődik a suli addigra, szép legyen, a mitik nem zavarnak, de a sebek és a pattanásaim igen
Más is járt így?
És nektek mitől lett szebb az arbőrötök? Milyen termék volt az ami segített?
Előre is köszönöm a segítséget.
Akkor biztos nem jó kozmetikust választottàl.
Amúgy ha 1-2 alkalommal voltál tisztító kezelésen, akkor sok mindent ne várj. Ahoz hogy a kozmetikus helyre tudja hozni a bőröd, ahoz kúra szerűen havonta kell jàrni.
Már kb. 1 éve minden hóbapba (vagy minden második hónapba) járok kozmetikushoz.
A cuccokat a kozmetikus javasolta, és ő nem mondta a hidratálót
Nem jó kozmetikus és túl sok kence. Tonik, hamlasztó, arcradir mind nagyon kiszáritsa a bőrödet és semmilyen gyulladás csökkentő hatásuk nincs, ami szükséges pattanásos aknés bőrnek.
Én annó arc tisztítás után, amire azt mondta a kozmetikus hogy minél ritkábban kell csinálni max fél évente egyszer,kaptam egy enyhe savas hámlasztót éjszakára és reggelre pedig gyulladás csökkentő kenőcsöt. A nevét nem tudom mert ő keveri ki. 10 nap alatt el múltak a gyulladt pattanások és sima lett az arcom. Miután el fogyott a tőle kapott kence, kátrány szappant kellett használnom (igen, büdi de hatásos) és 1-1,5% szalicil savval kellett a bőröm reggel este át törölgetni. Ha úgy éreztem száraz a bőröm akkor baba krémmel be kentem, de csak nagyon ritkán kellett
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!