Lányok! Intim gyanta nagyon fáj?
Figyelt kérdés
Milyen gyakran kell, és a feneketek körül is szoktátok?2019. aug. 20. 19:43
2/9 anonim 

válasza:

én havonta járok
első nagyon fájt, azóta már lassan szokok de még néha így is fáj
teljes intim gyantára járok
3/9 anonim 

válasza:

Nem vészes egyáltalán:) sőt aki rendszeresen jár annak egyre kevésbé fáj. Én teljes intimre járok, utálom a szőrt így mindenhonnan leszedetem:)
4/9 anonim 

válasza:

Pár pillanat az egész, simán ki lehet bírni. Viszont sokáig tart, nincs borostás punci, sem benőtt szőrszálak. Abszolút megéri. Teljes fazongyanta, így minden csupasz. :D egyedül azt nem szeretem benne, hogy várni kell vele, míg megfelelő hosszúságú lesz a szőr. Havonta járok.
6/9 anonim válasza:
Teljesen egyetértek a 4-es válaszolóval, mindent leírt.
Imádom, teljesen megéri.
7/9 anonim 

válasza:

Fáj, de ki lehet bírni. Vagyis úgy fogalmazok, megéri a fájdalmat. Selymesen sima majdnem 2 hétig, aztán sincs szúrós borosta.
Hol és mennyire, ez megállapodás kérdése. Én mindig teljes gyantát kérek, a fenékvágatot is.
8/9 anonim 

válasza:

Hát elég durva
Pont most csináltam először, kb 1 hete.
Előtte is gyantàztam már a karom, lábam hónaljam. Meguntam a borotválgatást, de kozmetikusra nem akatok költeni, meg hát szégyenlős vagyok így legyantáztam magamnak. Hát nem piskóta, de szerintem megérte.
9/9 Dorci1999 

válasza:

Fáj, de ki lehet bírni bőven szerintem. Nekem 6 hetente kell, és a popsinál is szoktam kérni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!