Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Mi a véleményetek a hajam...

Mi a véleményetek a hajam végéről? Egészséges? *képpel*

Figyelt kérdés

[link]

[link]

[link]

2019. aug. 20. 19:19
 1/8 anonim ***** válasza:
8%
Ha fehér a vége, de alapból a hajad nem olyan, és mondjuk lehet az is, hogy ketté van nyílva, vagy mégtöbb felé; akkor töredezik. És nekem az egyik képen fehérnek tűnik a vége. Szóval szerintem keresned kéne valami olyan sampont, vagy nem tudom. Szal ami jó a töredezés ellen. (Én nem értek hozzá.) De egyébként anyám mondott egyszer valami ilyesmit (ő se fodrász, szerintem csak hallotta v olvasta valahol), hogy a hajból minden hónapban 1 (?) centit vissza kell nyírni (?) Én ezt nem tudom. De egyébként ha rendesen, hajvágó ollóval levágod a végéd, ami speciálisan hajra van, akkor ami rajta marad, az akkor megint szép lesz. Meg egyébként tényleg nem tudom, hogy sima papírvágó olló jó-e, szóval inkább valami hajvágót kéne talán szerezned hozzá ; de mondom, nem értek hozzá, meg annyira tán anyám sem, de hátha azért hasznos volt, amit írtam.
2019. aug. 20. 19:26
 2/8 A kérdező kommentje:
Igen, de ha nagyon töredezett lenne nem nőne ennyit, nem?
2019. aug. 20. 19:33
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem nem szorul vágásra
2019. aug. 20. 20:11
 4/8 anonim ***** válasza:
70%
Nem ertek hozza de nekem tetszik. Akinek meg nem az kapja be 😂
2019. aug. 20. 20:13
 5/8 A kérdező kommentje:
4-es de aranyos vagy😃
2019. aug. 20. 23:14
 6/8 anonim ***** válasza:
100%

Festett vagy eredeti?frissen van vágva?

Nehogy vágj a végéből mert szép, egeszseges

2019. aug. 21. 06:08
 7/8 A kérdező kommentje:

Nem festett :)

Köszönöm

2019. aug. 21. 09:23
 8/8 anonim ***** válasza:
100%
Szép a hajad és a szine is tetszik. Nem kell belőle vágni. Aki az elején az írta,hogy havonta 1 centit kell belőle vágni az hülyeség. A haj évente 15 centit nő, tehát havi szinten 1,2centi. Levágnánk azt ami nőne és nem tudnánk növeszteni.
2019. aug. 22. 13:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!