Szőrtelenítés, mennyire ciki?
Figyelt kérdés
Eddig magam szőrtelenítettem, most kénytelen vagyok kozmetikushoz menni és nem csak a lábam szőrmés de a fenekem is. A pofám le fog szakadni, hogy a fenekem gyantáztatom mással,a borotva nem opció. Konzultáltam már dokival, a leleteim rendben vannak. Sajna ilyen szőrös fajta vagyok.
L
2019. aug. 20. 19:18
1/5 anonim válasza:
Hidd el csinálta már más nőnek is! Nem mindenki csupasz ott!
2/5 anonim válasza:
A popó hol szőrös? A végbélnyílás környékén? A nők többségének is szőrös ezen a részen, úgyhogy ha nem zavar akkor ne fáradj azzal hogy gyantáztatod. Ha annyira szőrös típus vagy akkor 1-2 nap múlva ugyanolyan lesz.
4/5 A kérdező kommentje:
Nem egy két napig tart a szőrtelenség gyanta után. Úgyhogy ebbe nem adok igazat.
2019. aug. 21. 15:14
5/5 anonim válasza:
Menjél nyugodtan, ez ma már tök alap dolog, nem fog csodálkozni a kozmetikus! Én kifejezetten intimkozmetikushoz járok, és leszedetem mindenhol, a fenekemnél is... :D Mármint "belül"... szóval ha neked maga a fenék szőrös, az még kevésbé lesz kellemetlen (most nem fizikailag értem, hanem hogy kevésbé lesz zavarbaejtő) mintha a fenék belsejét gyantázná. Nem tudom, hova valósi vagy, de itt Pesten nagyon sokan csinálják.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!