Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Egy kis vigasztalásra lenne...

Egy kis vigasztalásra lenne szükségem. Rövid lett a hajam és nagyon nem tetszik?

Figyelt kérdés

Szüleim régóta szerették volna, ha rövidre vágatom a hajam, mert nem volt már egészséges, hullott is. Beadtam a derekamat, mert untam már őket naponta hallgatni és többen biztattak, hogy jó lesz, meg ilyenek...

Tegnapra anya bejelentett fodrászhoz, aztán jól megnyiratott.:( Nem akartam ilyen rövidet, hosszabbra gondoltam, olyan rövid kleopátrásra, de ő mutatta a fodrásznak, hogy vágjon csak és rövid, fiús hajam lett, pár centis, alul felgépelve.:( Annyira nem tetszik, nem gondoltam, hogy ez ilyen rossz lesz, suliban is ki fognak nevetni, szeptemberre nem nő meg....:(

Kis vigasztalás jól jönne... Másra is erőltettek rá rövid hajat? Ti hogy vészeltétek át, míg rövid volt?

16/l

2019. aug. 18. 15:22
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:
Köszönöm a tippeket!:)
2019. aug. 18. 17:58
 12/18 anonim ***** válasza:
54%
#6 vagyok. Júniusban vágtuk le egy 1mm-esre, és én nem mentem fodrászhoz, hanem a bátyám hajvágójával, kb. mint Britney Spears amikor bekattant:D Mire suliba mentem már olyan 10-15 cm volt, de a rövid haj amúgy is gyorsabban nő. Abban az évben karácsonykor már majdnem a vállamig ért, és kb egy-másfél év múlva már a mellem álla, hála a ricinusolajnak. Szóval ne szomorkodj, biztos neked is hamar megnő elfogadhatóra. :) Egyébként engem sokkal kevesebben csúfoltak, mint gondoltam..csak olyanok, akik ha nincs ez akkor megtették volna más miatt.
2019. aug. 18. 18:39
 13/18 A kérdező kommentje:

Most megnevettettél utolsó, köszi!:)

De hogyhogy annyira rövidre vágtátok? Fodrász meg tudta volna 2-3 centisre is csinálni, mint nekem.:D

2019. aug. 18. 18:49
 14/18 anonim ***** válasza:
100%
Mondjuk nem igazán értem,hogy 16évesen miért nincs beleszólásod ebbe.Nekem sosem volt ilyen erőltetett hajam,egyszer volt rövid kb 1évig az úszás miatt, de mikor nagyobb lettem bevállaltam,hogy szárítom én csak ne legyen rövid.
2019. aug. 18. 19:46
 15/18 anonim ***** válasza:
Youtubeon vannak tök jó videók rövid haj formázására. Szuper dolgokat hozhatsz ki a hajadból.
2019. aug. 18. 19:52
 16/18 anonim ***** válasza:
S vitskingnek van hajerősittő vitaminja valamit érhet. Aterzem szomorusagod pedig én fiu vagy nekem meg a fufrumat hagytak hosszura a többit meg rövidre ugyneztem ki mint egy jollakott ovodas. En is egyedül jarok fodraszhoz. Meg ha nem erued h a fodrasz jofej lenne keresni kell masikat.
2019. aug. 19. 00:17
 17/18 anonim ***** válasza:
Telefonsl irtam !xd
2019. aug. 19. 00:19
 18/18 anonim ***** válasza:
53%

Sziaa

Szerintem ha sokat apolod akkor gyorsan megnő😊

Hetente min. 3-4x legyen ilyen haj pakolas a hajadon->

Tojás sargaja,olívaolaj,Ricinus olaj.

Vidd fel a hajtovekre és utána az egész hajadra,masszírozd kb 10-15 percig aztán hagyd rajta MINIMUM 2-3 órára de minnel több annál jobb.

Tegyél rá valami zuhanysapit mert minden hajpakolasos lesz😂

Aztán samponnal alaposan mosd ki!es akkor nem lesz büdös..

+szedj vitamint!!!

Az a legfontosabb hogy belülről tápláld!!!!

Egyel sok tojást,és olyan dolgokat amiben sok a b vitamin!!

És masszirozd minnel többet a fejborod.

Sok szerencsét,es remelem minnel hamarabb megnol a hajad😊

Egyébként a suliban alj ki magadert,és mond meg nekik hogy most ez divat meg neked tetszik és ne szóljanak bele!legyel magabiztos és akkor te leszel a “király” és nem fognak elnyomni emiatt 😉

2019. aug. 19. 14:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!