Egy kis vigasztalásra lenne szükségem. Rövid lett a hajam és nagyon nem tetszik?
Szüleim régóta szerették volna, ha rövidre vágatom a hajam, mert nem volt már egészséges, hullott is. Beadtam a derekamat, mert untam már őket naponta hallgatni és többen biztattak, hogy jó lesz, meg ilyenek...
Tegnapra anya bejelentett fodrászhoz, aztán jól megnyiratott.:( Nem akartam ilyen rövidet, hosszabbra gondoltam, olyan rövid kleopátrásra, de ő mutatta a fodrásznak, hogy vágjon csak és rövid, fiús hajam lett, pár centis, alul felgépelve.:( Annyira nem tetszik, nem gondoltam, hogy ez ilyen rossz lesz, suliban is ki fognak nevetni, szeptemberre nem nő meg....:(
Kis vigasztalás jól jönne... Másra is erőltettek rá rövid hajat? Ti hogy vészeltétek át, míg rövid volt?
16/l
Inkább sorstársak véleménye érdekelne.
A negatív kommenteket mellőzzétek, légyszi, az most nem segít.
de 16 ėvesen miért hagytad hogy olyanra vágják amit ő akar..?
Amúgy nyugi.., gondolj arra hogy nem marad úgy örökre..
Köszi a segítséget!:)
Nem fogom máskor engedni, anya nélkül megyek innentől fogva fodrászhoz. Csak ott nem akartam cirkuszolni, miközben vágta és mire láttam, hogy sok lesz, már mindegy volt, csak sírtam volna...:(
Szerzek be ricinusolajat. Sulira akkor sem lesz hosszú, de talán hamarabb fog nőni.
Utolsó, neked is ennyire rövidre vágták? Mire lett elfogadható?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!