Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Mennyire gáz fiúként, ha nem...

Mennyire gáz fiúként, ha nem borotválom a hónaljam?

Figyelt kérdés
2010. júl. 13. 08:29
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
70%
09.46. Milyen "ÚJ" divat?? Kicsit le vagy maradva, nem? Ez egyáltalán nem új dolog, és pláne nem divat! Te divatból borotválod magad? Elég gáz...
2010. júl. 13. 11:02
 12/14 anonim ***** válasza:
9:46-os vagyok. Nem, de nem is vagyok férfi.
2010. júl. 13. 12:24
 13/14 anonim ***** válasza:

Szerintem is idétlen ez a divat. Mert az, hogy a pasik is borotválják magukat, igenis divat. Egy olyan pasi, aki (szinte) mindenhol csupasz egyáltalán nem férfias, még akkor sem, ha ki van gyúrva és sportos. Egy pasi csak akkor legyen csupasz, ha mondjuk olyan betegsége van,vagy olyat sportol, ahol praktikus a szőrtelen test (mondjuk síugró)...

A hónalj kicsit más, mert ha izzadós, akkor le lehet borotválni, de könyörgöm, ne teljesen, fél centi maradjon már azért. Egy férfi maradjon férfi.

Egyébként 20 éve (nem, nem 200, hanem 20) még a nők se borotválták magukat általában, nemhogy a férfiak és mégse voltak büdösek és találtak párt maguknak.

2010. júl. 13. 12:33
 14/14 anonim ***** válasza:
Utolsóval tökéletesen egyetértek. Nekem sem tetszik, ha egy pasi borotválja magát mindenhol, pl. a láb szőrtelenítése egyenesen gusztustalan. A hónalj más kicsit, én azt mondom, hogy amíg nem ujjatlan pólót visel a férfi, addig nem kell, ha viszont kilátszik az izzadt szőrcsomó, az már eléggé rondán néz ki...és nem kell teljesen, de azért ne nézzen már ki olyan rondán.
2010. júl. 13. 20:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!