Most kopaszodok vagy sem?

Szerintem ne görcsölj rá ennyire erre.... amúgy is minden férfi megkopaszodik, legfeljebb van olyan, aki már nem éli meg :D
a kopaszságban meg az a jó, hogy az ember hallhatja is a hópelyheket :D

20 évesen neked szerintem odébb van az még.
Én most 36 éves vagyok. Nem hullik látványosan a hajam. Szerintem elég dús is. De azt mostanában vettem észre, hogy a homlokomon két oldalt kicsit feljebb kezdődik a hajam, mint régebben. Ha ilyen ütemben fog feljebb menni a "folt", kb 50 éves koromra fog igazán látszódni. Akkorra pedig abszolút nem fog zavarni. Teljesen természetes folyamat.
Tőlem amúgy azt szokták kérdezni, hogy festem-e a hajamat, mert 35+ évesen állítólag már ősznek kellene lennie. Nekem meg alapból nincs egy ősz hajszálam se. Ez nálam szerintem genetika. Öregapám kopaszodott rendesen, alig volt haja, de ami volt, az mind barna, egy ősz se volt abból a pár szálból ami volt neki. :)

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!