Szeretném kipróbálni a Balayage hajfestést, de félek. Szerintetek?
Figyelt kérdés
Ha valaki esetleg nem tudná hogy milyen az pontosan
Már eléggé unom a sötétbarna hajam , es szeretnék belevinni egy kis szint, világosbarnát, csak valahogy nem veszem a bátorságot hogy megcsináltassam, mert félek hogy nem olyan szin jönne ki amit szeretnék. Szerintetek ezt mennyire lehet elrontani? Merjem kipróbálni? A hajam göndör és vastagszálu.
A szine ehhez hasonló:
Es ilyesmit szeretnék:
Ehhez kell szőkiteni is a hajat? Hogyan müködne ez a festés az én hajszinemmel? Szerintetek merjem kipróbálni? 20/L
2019. aug. 13. 15:54
1/3 anonim válasza:
Mindenképp fodrásszal csináltasd. Nem egy olcsó procedúra, ha nincs rá kereted, akkor inkább hagyd, mert magadtól nem fogod tudni megcsinálni (már úgy értem, hogy szép biztos nem lesz)
2/3 A kérdező kommentje:
Fodrásszal akarom!
2019. aug. 16. 15:00
3/3 anonim válasza:
Göndör sötétbarna hajat én nem rontanék el ilyennel, meg lehet csinálni szépre de szét fogja száritani a hajad töredezni fog és valahanyszor megfésülöd letörnek belőle darabkák, és lehet nem is lesz ugyanolyan mint a többi tincs, drága szereket kell venni rá, hogy ápoljad. A fodrász is drága, lehet nem is találja el a színt ráadásul ha kiszőkíted azt nem biztos hogy vissza tudod festeni sötétbarnára, szerintem ne így változtass, jobban néz ki a göndör sötétbarna hajzuhatag. Inkább vágass belőle, de unalomból így változtatni elég macerás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!