Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Szeretném kipróbálni a Balayag...

Szeretném kipróbálni a Balayage hajfestést, de félek. Szerintetek?

Figyelt kérdés

Ha valaki esetleg nem tudná hogy milyen az pontosan

[link]

Már eléggé unom a sötétbarna hajam , es szeretnék belevinni egy kis szint, világosbarnát, csak valahogy nem veszem a bátorságot hogy megcsináltassam, mert félek hogy nem olyan szin jönne ki amit szeretnék. Szerintetek ezt mennyire lehet elrontani? Merjem kipróbálni? A hajam göndör és vastagszálu.

A szine ehhez hasonló:

[link]

Es ilyesmit szeretnék:

[link]

[link]

Ehhez kell szőkiteni is a hajat? Hogyan müködne ez a festés az én hajszinemmel? Szerintetek merjem kipróbálni? 20/L

2019. aug. 13. 15:54
 1/3 anonim ***** válasza:
Mindenképp fodrásszal csináltasd. Nem egy olcsó procedúra, ha nincs rá kereted, akkor inkább hagyd, mert magadtól nem fogod tudni megcsinálni (már úgy értem, hogy szép biztos nem lesz)
2019. aug. 15. 15:42
 2/3 A kérdező kommentje:
Fodrásszal akarom!
2019. aug. 16. 15:00
 3/3 anonim ***** válasza:
Göndör sötétbarna hajat én nem rontanék el ilyennel, meg lehet csinálni szépre de szét fogja száritani a hajad töredezni fog és valahanyszor megfésülöd letörnek belőle darabkák, és lehet nem is lesz ugyanolyan mint a többi tincs, drága szereket kell venni rá, hogy ápoljad. A fodrász is drága, lehet nem is találja el a színt ráadásul ha kiszőkíted azt nem biztos hogy vissza tudod festeni sötétbarnára, szerintem ne így változtass, jobban néz ki a göndör sötétbarna hajzuhatag. Inkább vágass belőle, de unalomból így változtatni elég macerás.
2019. aug. 16. 21:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!