Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Milyen szörtelenítést ajánlotok?

Milyen szörtelenítést ajánlotok?

Figyelt kérdés

Kész vagyok teljesen! 25éves léttemre még most sem tudom pontosan milyen szörtelenítést válasszak.

Álltalában borotválkozok, de attól begyullad a bőröm. Az epillátortól (braun)is, viszont ott még bele is "töri" a szőrt, így benövésem is lesz! Szörtelenítés után 1nappal már olyan vagyok mint a sündisznó!😟😞 A gyantára allergiás vagyok. Kérlek segítsetek nekem, ti mivel, hogy s miként szörtelenítetek, (mindenhol...intim, láb, hónaj) lány. 😃

2019. aug. 12. 16:25
 1/4 anonim ***** válasza:
84%
A cukorgyantát általában az érzékeny helyeken szokták alkalmazni de ha te megkéred hogy mindenhol azzal szedje le akkor úgy fogja csinálni. Az miben nyilvánul meg hogy allergiás vagy a gyantára? Egyebkent amiket felsoroltál azzal majdnem az összes módszert ki is iktattad kivéve a lézeres szőrtelenítés nem.
2019. aug. 12. 16:45
 2/4 anonim ***** válasza:
60%
A cukorgyantát még tényleg ki lehet próbálni, illetve szőrtelenítő krém, de ennyi. Van, akinek semmi nem válik be, én legalábbis már feladtam. Nekem mindentől gusztustalanul néz ki, begyullad, kipattog, kisebesedik, begennyesedik, fáj mint az állat... Egyedül a krémtől nem, viszont nekem még sosem szedte le normálisan, csak foltokban, pedig több fajtát is kipróbáltam már. Úgyhogy én személy szerint nem vagyok hajlandó többet foglalkozni vele, ez van. Olyan ritkán szőrtelenítek, ahogyan csak tudok és olyankor borotvát és krémet használok.
2019. aug. 12. 17:06
 3/4 anonim ***** válasza:
60%
Talán a szőrtelenítő krém. De én azt sem igazán ajánlom,mivel 1, 1-2 nap után ugyanúgy visszanő a szőr mintha borotvát használnál; 2, nagyon sok kémiai anyagot tartalmaz így nem is ajánlatos túl sokszor használni. Egy bizonyos időnek el kell telnie a használatok között mivel elég káros.
2019. aug. 14. 21:28
 4/4 anonim válasza:

Sajnos én is így vagyok 😶🙄

Egy ideig krémeztem, nem vált be. Az epilálástól és a gyantától is benőtt a szőröm. Kénytelen voltam borotválkozni, pedig nekem is felsértette. Aztán egyszer találtam egy cserélhető fejes, wilkinson márkájú, krémezőcsíkos, fel-le mozgatható fejű borotvát, amitől semmilyen irritáció nem lépett fel.

2019. aug. 17. 12:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!