Tényleg mai világban a férfinak is borotvánia kell a lábát meg a többi helyen, ha "túl" szőrös?
Az egyik "ismerősöm" ezt mondta nekem, hogy túl szőrös a lábam és egy igényes fiú/srác leborotválja. Ez most komoly vagy ő aki hülyeséget mond? Lány mondta nekem azt hiszem 15 éves vagy 14 lehet, nem tudom.
Én 17 éves fiú vagyok. Remélem, hogy jó helyre raktam a kérdésemet.
Nem kell, nem kötelező. Ez csak egy lehetőség, mert lehet nyugodtan szőrteleníteni, aki szeretné. :) Esztétikusabb egy láb szőr nélkül függetlenül attól hogy női vagy férfi láb.
Én is hetente borotválom a lábam srácként, és sokkal jobb így, mint szőrösen. :) Régebben gyantáztam is sokszor, simán ki lehet bírni azt is. És érdekes módon mióta szőrtelen a lábam, több csaj is megjegyezte, hogy jobb így, mint szőrösen. :) Pedig ők nem gyerekek, hanem huszonéves korosztály.
Szóval nem a szőrtől lesz férfi egy férfi. :)
Azt hogy "a férfi szőrös", csak azok hangoztatják, akiknek kevés az önbizalmuk ahhoz, hogy teljes értékű férfinek érezzék magukat szőrtelenül. :) Ez nem a szőrön múlik, ez csupán esztétika.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!