Havonta mennyit koltetek a szepsegre, apoltsagra?
Kozmetika (arcapolas, gyantazas), fodrasz, szolarium, szauna, sport centrumot is szamolhatjuk, koromapolas...stb.
Esetleg dragabb kremek, pakolasok.
15 éves vagyok
Arclemosó havi 500Ft körül. Fodrász anyu vágja, már festeni sem festem, szoval az ingyen van. Sampon balzsam 2 havonta olyan 1500 Ft körül van. Szolárium nem járok, szaunába nem járok, sportolni megteszi nekem az iskolába az edzés, manikűröshöz megint nem járok, pedig természetes mükőröm nagyságú körmöm van, amire büszke vagyok :D Krémekből össz vissz testápolót haszánol ami havi 400Ft, pakolások nincsenek csak természetes alapanyagok, például az élesztő csodákra képes. Ja és sminknek össz vissz szájfényt használok havi 400Ft :D
Szoval havonta olyan 2000Ft körül költök.
A 4. válaszoló védelmében elmondanám,hogy a 6.válaszoló bekaphatja,ha savanyú a szőlő!Nem az volt a kérdés,hogy ki kit tol pénzzel,hanem hogy ki mennyit költ magára!És 17 évesen szerinted ki adjon neki pénzt,ha nem a szülei??Nem mindenki születik kapanyéllel a szájában..vannak igényes emberek is..amúgy meg az ÖSSZES válaszolót elolvasva,abszolút nem költötök sokat magatokra.Az a 17 éves lány is teljesen okés,semmi hűhó..alapdolgok..És engem se tol apucikám,de megdolgoztam a pénzemért(nem vagyok gazdag) 25 éves létemre.Így hogy hasznos választ is írjak a kérdezőnek :
Havi szinten :
Alapozó : 10 000
Púder : 550
Rúzs : 7700
Sampon/Balzsam : 6000
Testápólóolaj: 6600
Manikűr : 4500
Pedikűrt én csinálom
Tusfürdő : 12 000
Körömvirágbalzsam : 1045
Hajpakolás : 4000
Parfüm : változó
Kondi : 5000
Masszázs : 12 000
Gyantázás + intimgyanta kimaradt 8000
Szemöldökszedés : magam csinálom
Kozmetikát itthon megoldom természetes anyagokkal.
Előző válaszoló voltam.
Na én meg a többi válaszoló védelmében szólnék: Nem akartam hozzászólni ehhez a témához, de a kettővel előttem szólónak üzenem, hogy attól, hogy egy nő nem tud tízezreket a külsejére költeni, attól még nem lóg a kapanyél a szájából. Az igényességnek abszolút nem ez a mércéje. Hanem pl az, ahogyan itt leszóltad a többieket. Na az igénytelenség. Önmagaddal szemben. Könnyű ám úgy igényesnek lenni, hogy apuci tudja tolni pénzzel.Mellesleg a 7000 Ft-os rúzsod mellett, az 500 Ft-os púdered elég ócskának tűnik. Nagyon remélem, hogy csak lehagytál egy nullát.
Egyébként én kb 5000-t költök magamra havonta, mert tanárként ennyit engedhetek meg.
Rossz neked :(
Amúgy meg nem írtam el,csak nekem azt az egy fajta púdert bírja a bőröm.Lám,te ugyanúgy leszóltál tudatlanul.
Tanár létedre (mert azoknak van eszük) gondolhattál volna erre is.Bár neked ahogy olvasom,az 500 ft-os is extra.Több magánóra.
25 évesen még had foglakozzak már a külsőmmel,megengeded?Valószínűleg nem vagyunk egy súlycsoport.
Ez most elég off volt,ne hari kedves kérdező:)
Koszi a valaszokat, mindegyik kerdesnel, nemcsak az enyemnel nem szeretem, amikor a valaszolok a masik valaszaval vannak elfoglalva. Szerintem mindenkinek mas a felfogasa, a lehetosege...a minden. Mindenkinek joga van ahhoz, hogy ugy gondolja es tegye a dolgokat, ahogy. Nyilvan mindenkinek mas a fontosabb, ennyi. Felesleges veszekedni szerintem.
Az a 10000 Ft-os alapozo milyen, milyen markaju, es milyen lesz tole a borod? Nagyon jo? Ez az ar egy havi alapozo?
Tőlem kérdezted az alapozót :
Nekem nagyon bejöttek az Estée Lauder alapozói,és már egy jó ideje csak ezeket használom..azért jók a kicsit drágább alapozók (tapasztalatom szerint),mert például nem engednek meg maguknak olyat,hogy 2 óra múlva semmivé váljanak az arcodon.Télen kifejezetten jó,este meg úgyis lemosom.
De nyilván mindenkinek más jön be.Sokáig használtam a Max Factor Lasting Performance-t,ami szintén kiváló (és csak 3900 körül van vagy hogy,),de mióta az Estée Laudert kipróbáltam,jobban megszerettem.
Én azért gyakran használok alapozót az egész arcomra és általában egy hónapig,két hónapig elég is az a kis üveg,de ez változó.Igazából ez az egy kozmetikai dolog van,amit mindig használok + hajamra odafigyelek mert az nagyon sokat dobhat vagy ronthat.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!