Le szabad vágni a babahajat?
Figyelt kérdés
Rengeteg van és idegesít2019. aug. 8. 13:52
1/16 anonim válasza:
Lelehet,de.l nem ajánlom.Visszafog nőni és borzasztó hülyén néz majd ki,mert nem lefele hanem kifele fog nőni.
2/16 A kérdező kommentje:
De olyan rossz, hogy amikor konytban van a hajam kilóg egy csomó babahaj
2019. aug. 8. 14:03
3/16 A kérdező kommentje:
Konyt*
2019. aug. 8. 14:03
4/16 A kérdező kommentje:
Konty* istenem de béma vagyok
2019. aug. 8. 14:04
5/16 A kérdező kommentje:
Hát ezt nem hiszem el
béna*
2019. aug. 8. 14:04
6/16 anonim válasza:
Hát tőlem levághatod,1-2hétig okés lesz..De mikor kezd vissza nőni még hülyébben fog kinézni mint most.
7/16 A kérdező kommentje:
Esetleg valami végleges eltávolítási módszer nem létezik? Mint a végleges szőrtelenítés, csak babahajjal
2019. aug. 8. 14:12
8/16 anonim válasza:
Kétlem, hogy lenne végleges eltávolítás. Meg aztán a végleges szőr eltávolítás sem igazán végleges.
Esetleg próbálj valamit találni, amivel rögzíthetnéd a babahajakat, hogy legalább egy ideig tartósan megmaradjon a helyén. (nem vagyok jártas az ilyenekben, mert nem nagyon használok ilyeneket, de pl. hajlakk, vagy valami ilyesmire gondolok)
9/16 anonim válasza:
Nekem iszonyú sok babahajam volt, nem emlékszem mikor szünt meg, valamikor 20 és 30 közt lett ek a szálakból "rendesek" és nagyon sokat jelent dússágban. úgyhogy ha lenne is örökké tartó eltávolítás nem nyernél vele.
10/16 anonim válasza:
Te jól vagy ember????? 😂😂
Nincs az a pénz, hogy levágjam a babahajaimat, csak mert ha lófarokba összefogom (én kontyba nem szoktam), akkor felállnak...örülök, hogy legalább van hajam és szépen nő, nem hullik. Erre amúgy jó megoldás a hajlakk vagy hullámcsat...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!