Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Milyen hajat csináljak magamna...

Milyen hajat csináljak magamnak az esküvőre?

Figyelt kérdés

Esküvőre milyen frizurát csináljak magamnak? Sajnos fodrászhoz nem tudok elmenni.

Youtube-n már találtam egy két videót de nem olyat ami nekem kell.

Esetleg tudnátok nekem videót linkelni olyan hajról ami kicsit ünnepélyesebb?

( a hajam kb a hónaljamig ér szóval elég hosszú )

Előre is NAGYON SZÉPEN KÖSZÖNÖM!!!!

2010. júl. 12. 16:59
 1/6 anonim ***** válasza:
Konty lenne a legideálisabb, de ha magadnak csinálod, akkor nem fogja tudni megtartani a hajadat. De nem sokszor van esküvő, tényleg nem fizethetsz meg egy fodrász???
2010. júl. 12. 17:12
 2/6 A kérdező kommentje:

Nem a pénzzel van a baj hanem azzal, hogy közel 300 km-t kell majd utaznunk és nem a saját városunkból indulunk.

Mivel én nyáron nagyon nagyon izzadós vagyok így mindennap kell hajat mosnom és még azt sem tudom megcsinálni, hogy pénteken megyek el fodrászhoz mert abból szombat délre nem marad semmi.

Ezért majd ott az esküvő helyszínének városában lesz kb 2-3 órám alkotni magamnak vmit.

2010. júl. 12. 17:23
 3/6 anonim ***** válasza:
Az alatt a 2-3óra alatt egy fodrász profin megcsinálja, ha nem valami nagyon bonyolultat akarsz. Szerintem inkább foglalj le egy időpontot jó előre! ^^ Vagy legalább kérd meg egy ügyes barátnődet.
2010. júl. 12. 21:14
 4/6 A kérdező kommentje:
De egy idegen városba, hogy foglaljak le előre időpontot?
2010. júl. 12. 23:00
 5/6 anonim ***** válasza:
Beírod a googleba hogy városnév+fodrász, és szépen felhívod az elsőt, megkérdezed, tud-e vállalni, dolgozik-e szombaton! ne legyél élhetetlen :D vagy beírod az itteni keresőbe, és hátha valaki kérdezte már ki jó és ki nem, ott is találhatsz tippeket. Amúgy melyik város? Hátha itt is tud valaki segíteni, ha újra kiírod a kérdést.
2010. júl. 13. 22:01
 6/6 A kérdező kommentje:

Nem tudom, hogy pontosan hányra fogunk odaérni, nem ismerem a várost, nem fogok ott bolyongani.

Nem azt kérdeztem, hogy mit csináljak mert van egy ilyen problémám....Én valami videót szerettem volna de látom itt semmilyen segítséget nem kapok.... =(

2010. júl. 14. 16:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!