Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Fiúk mi jön be jobban?

Fiúk mi jön be jobban?

Figyelt kérdés
Hosszú vagy rövid haj?

2019. aug. 6. 19:49
1 2
 1/14 $$$$$ ***** válasza:
86%

Hosszu. Nekem nagyon nem tetszik ha egy lanynak rövid haja van. Persze nem mindegy mit ertunk rövid alatt. De az a lenyeg hogy szerimtem minnel hosszab annál jobb.

19/F

2019. aug. 6. 19:56
 2/14 anonim ***** válasza:
80%
Leginkább a hosszú, de rövidebb fazonból is van ami tetszik.
2019. aug. 6. 20:05
 3/14 anonim válasza:
97%
Attól függ, ha jól áll a rövid(ebb), mert olyan az arcformád az szép, a nagyon rövid szerintem nevetséges és nem nőies. Erre sosom fogsz egyértelmű választ kapni. Mindenkinek más az ízlése.
2019. aug. 6. 20:10
 4/14 anonim ***** válasza:
A leggyakoribb válasz az az hogy a rövid az nem nőies. Persze lehet hogy ezzel csak én vagyok így de van egy lány akinek a rövid ezerszer jobbb de van akit nagyon elrondít. Én azt ajánlom hogy a fodrádzodat kérdezd meg mert ő ismeri a hajadat meg az arcodat is
2019. aug. 6. 20:15
 5/14 anonim válasza:
100%

#4:

Én a nagyon rövid 2mm-es öcsi frizurára gondolok előző válaszomban. Kinek a pap, kinek a papné, de én elképzelni nem tudom azt a szituációt amikor egy szenvedélyes éjszakán beletúrok a feleségem szúrós rövid hajába. Van aki ezt szeretni. Kinek mi...

2019. aug. 6. 20:27
 6/14 anonim ***** válasza:
100%
Mindegy, ami jól áll. Csak ne legyen kis tüsi fiús :D
2019. aug. 6. 20:38
 7/14 A kérdező kommentje:
Nekem olyan mell feletti hajam lessz
2019. aug. 6. 20:45
 8/14 anonim ***** válasza:
100%
Az egyáltalán nem rövid.
2019. aug. 6. 20:47
 9/14 anonim ***** válasza:
100%
#5 én sem gondoltam nyak fölé érőre de főleg nem tüsire
2019. aug. 6. 22:01
 10/14 anonim ***** válasza:

Sokáig csak a hosszú hajúak tetszettek, de mostanában egy rövid hajú lány előbb jön nekem mint egy hosszú hajú, ha nagyon jól áll neki

pl sztem ez a csaj borzasztó cuki

[link]

2019. aug. 7. 13:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!