Most mennyi az annyi?
Sziasztok!
Egy kis segítséget szeretnék kérni tőletek!
Jelenleg világosbarna (eredeti hajszínem, festve sosem volt) a hajam, és szőkét szeretnék, nem túl világosat!
Kérdeztem az egyik fodrászt és azt mondta, hogy minimum ez 50-60 ezer Ft lenne, mert le kell radírozni stb.
Majdnem fenékig ér a hajam.
Most megkérdeztem egy másikat, 15 ezret mondott, de attól függ, hogy hány alkalommal lesz olyan a szín, amilyet szeretnék, ezt nem teljesen értettem.
Nagyon szeretném ezt a hajszínt, de egyszerűen nem hiszem el, hogy ez ennyibe kerülne, ennyit azért nem szeretnék rá költeni!
Valaki, aki hasonlóan világosbarnából lett szőke, ti mennyit fizettetek a festésért?
Gondolkoztam a házi hajfestés én is, de nagyon félek, nem szeretnék sárga hajat😟
Kérlek segítsetek!!

Szia, ne haragudj, én csak annyit tudok javasolni hogy otthon semmiképpen se állj neki. Biztos gyönyörű hajad van, és ilyen hosszú, sok idő lenne, illetve szinte biztos maradna olyan rész, hátul /alul bárhol, amit kihagynál.
Az eredeti hajszíned le kell szívni, ez nem biztos, hogy egy alkalommal elég, lehet menni kell majd még egyszer. Akkor jó világos lesz hajszíned és arra festi rá a kívánt színt.

Szia!
Semmiképp ne csináld magadnak, sajnos szinte biztos, hogy nem leszel megelégedve az eredménnyel, amit elérsz, és több lesz a bosszúság utána, mint az örömöd a hajadban!
Ha fokozatosan szeretnél szokulni, tehetsz bele mondjuk 10-20 tincset, amit idovel egyre több és több követhet. Sok mindentől függ, festek mennyiseg,hogy a hajad hogy szívja be a festéket, stb., de szerintem az 50-60 ezer picit sok. Van balayage festés is, amikor csak az aljába tesznek szőkét, akkor az anyag ára is kevesebb, mert nem a tövétől kenik és nem az egészet, csak tincseket, csíkokat raknak bele. Nem tudom merre felé laksz, ha Budapesten, javaslom, nézz még körül máshol is, Pest külső kerületeiben, ott olcsóbb mint a belvárosban általában. Szerintem egy korrekt ár, hajhosszad alapján (bar a mennyiséget nem latjuk), ilyen 30.000 forint körül lehet, +/- 5.000 szerintem.
Huu, nagyon köszönöm a válaszokat, aranyosak vagytok!
És a 2 leszivas között mennyi időnek kell eltelnie? Másnap már mehetek a következő alkalomra?
Egyébként Pécsen lakom, a 60 ezer Ft-ot egy vidéki kisvárosban ajánlották, most Pécsett kérdeztem, ott 15 ezret mondtak, akkor gondolom ez 1 szívás ára, ami még nem olyan, amit szeretnék?!
Ha, esetleg feketét szeretnék, vagy sötétbarnat, tehát ami a hajam al sötétebb, az is ilyen drága? (csak érdeklődéskeppen) :)

Nagyon nagyon köszönöm a válaszod, rettentő sokat segítettél!
Én is így gondolom, hogy csak lehúzás az egész, hiszen csak pár árnyalat lehet a 2 szín között!
Holnap meg is nézem a boltban, ezt a hajfestéket, amit ajánlottál!
Jaa és egy vágásért is 9.500Ft ért akartak csinálni, ezt is kicsit sokallottam, nehogy ár közel 70 ezerbe kerüljön a mai világban egy vágás és egy festés☹️
Köszönöm mégegyszer! Aranyos vagy, természetesen ment mindenkinek a zöld kezecske! 😘
Eszembe jutott még valami, van különbség a 2000Ft os hajfestés és a 700 Ft os hajfesték között?
Ha igen, akkor mi?
Illetve melyiket érdemesebb megvásárolni, gondolom a 2000Ft os terméket?!

Végül arra jutottam, hogy inkább fodrászra bízom a hajfestetést, csak hát az összes megígéri, hogy majd visszahív, de semelyik nem jelentkezik😟😭
Tudnátok nagyon jó fodrászt Pécsen, aki megbízható és szépen dolgozik? :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!