Miért nem fogja be rendesen a henna a hajam?
Khadi hennát használok, nagyon szeretem, de mostanában olyan, mintha be se festettem volna.
Először mogyorobarnát használtam, aztán áttértem a tiszta hennára, az élénkvörösre. Ez tetszett a legjobban, nagyon szép vöröses fényt adott a sötétbarna hajamnak. De csak egyszer. Másodszorra már semmi változást nem láttam, és utána sem.
Pedig mindent ugyanúgy csináltam.
Van valami tippetek mi lehet a baj? Víz hőmérséklete, hatóidő, barmi?
Ugyanígy vagyok a Khadi hennával, szerintem megváltozott az összetétel aránya benne, mert igaz, hogy természetes anyagokból van, de nem 100 % henna, van benne más is, pl. amla.
Gondolom, olyan sampont használsz, ami természetes és nem telepszik meg a hajszálaidon, mert ez is oka lehet.
Mondjuk nekem is tényleg rossz tapasztalataim vannak mostanában a Khadival, váltani fogok a Lush hennára. Régebben azt használtam, csak az a gond, hogy azt tömbben árulják és törni kell. Utáltam, de a színe nagyon szép volt. Vissza fogok rá térni.
A vörös színt szinte forrásban lévő vízzel tudsz elérni és kb. két órát a hajon kell hagyni, majd simán vízzel lemosni, mert még érik majd a színe. De ezeket gondolom tudod. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!