Tudnátok nekem segíteni hajstílus ügyben? F
Figyelt kérdés
Szeretnék már valami újat, mert a jelenlegi elég unalmas. De nem tudom mi illene hozzám. Ami tetszik, az a sęgg-homlokom miatt nem néz ki jól :/
Tudnátok tanácsot adni, hogy egy ilyen hülye arcformához milyen hajat ajánlanátok?
Link:
Köszönöm mindenkinek aki válaszol. Üdv:21/f
2019. aug. 3. 15:38
11/13 anonim válasza:
Milyen az a segghomlok?:D amúgy nekem az tetszene nagyon,ami ilyen kicsit hosszabb és az egyik oldalra van fesulve de csak felül hosszabb es a többi részen rövidebb. Nem tudom ez mennyire volt értelmezhető, ha nem , keresek képet:D
12/13 A kérdező kommentje:
Ilyen lett végül:
A fodrász felül a felét levágta(nem látszik tudom) és ritkított belőle. Oldalt persze látványosabb. Szerinte havonta kellene járnom, mert nagyon gyorsan nő.
A seğğhomlok olyan, hogy nagykiterjedésű, és a homloküregemnél beljebb van egy kicsit. 😂 Amúgy nem tudom elképzelni milyet gondoltál, de köszönöm, hogy írtál.
2019. aug. 16. 19:49
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!