Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Nem akarom simítani a hajamat,...

Nem akarom simítani a hajamat, mert már szét van égve, mit tegyek a hajammal?

Figyelt kérdés
Le is kéne már vágatni mert a teteje is elvan töredezve, de nem akarom mert barom arcom van.Ha magától szárad meg akkor ilyen göndör féle hullámos és egyáltalán nem áll jól.
2010. júl. 12. 12:04
 1/5 anonim ***** válasza:
pedig nincs más választásod, mint a vágatás. A hajvasalót meg dobd ki, semmi értelme nincs. Jobb a hullámos, de egészséges haj, mint az egyenes agyon törött. :S
2010. júl. 12. 12:14
 2/5 anonim ***** válasza:

ne simítsd :D

vegyél hajpakolást vagy kérj fodrásztól..ha napi szinten vasalod jó hogy szét ég..

sajnos le kell vágatni a végéből.

szánj rá kicsit több pénzt és vágasd igazi profival, aki tanácsot is tud adni...

de mi a baj a hullámos hajjal? szerintem az szép..én sajnálom hogy az enyém nem mindig hullámos :D

2010. júl. 12. 12:15
 3/5 anonim válasza:
Ha egyeneset szeretnél simítsd ki egy körkefével és hajszárítóval.
2010. júl. 12. 12:24
 4/5 anonim ***** válasza:

A vágás nem mindig megoldás és hidd el ugyanebben a cipőben vagyok szóval megértelek. Nagy széles fejem van és gönör hajam nem olyan hullámos de nemis mikrofonos. Próbál ki az én mószerem hátha segít...

1.Kicsit muszáj vágatnod ha szét van égve , nemkell sokat 4-5 centi nem a világ vége, ennél több nemigen kell attóé hogy levágatná a hajat 2 centisre ugyanolyan töredezett lenne és száraz

2.Ha jó fodrászhoz mész biztos jó samponnal fogja megmosni és kérd meg hogy tegyen rá pakolást.

Kezelés:

Hajmosás után mikor nedves és száraz között van teyél rá egy jó pakolást amit nemkell lemosni ezután ha nagyából beitta kezd el vasalni ha végeztél minősi hajlakkal fujd le és ennyi nekem ilyenkor 3-4 napig kibirja utána pedig ugyis ujra megmosom:)

szerintem használj nivea hajegyenesítő termékeket tél jók:)

Na remélem segítettem sziia puszi:)

2010. júl. 12. 13:42
 5/5 anonim ***** válasza:

Ne simitsd, kiment a divatbol. Az "epp ki az agybol" haj most a divat.

[link]

2010. júl. 12. 16:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!