Nem akarom simítani a hajamat, mert már szét van égve, mit tegyek a hajammal?
ne simítsd :D
vegyél hajpakolást vagy kérj fodrásztól..ha napi szinten vasalod jó hogy szét ég..
sajnos le kell vágatni a végéből.
szánj rá kicsit több pénzt és vágasd igazi profival, aki tanácsot is tud adni...
de mi a baj a hullámos hajjal? szerintem az szép..én sajnálom hogy az enyém nem mindig hullámos :D
A vágás nem mindig megoldás és hidd el ugyanebben a cipőben vagyok szóval megértelek. Nagy széles fejem van és gönör hajam nem olyan hullámos de nemis mikrofonos. Próbál ki az én mószerem hátha segít...
1.Kicsit muszáj vágatnod ha szét van égve , nemkell sokat 4-5 centi nem a világ vége, ennél több nemigen kell attóé hogy levágatná a hajat 2 centisre ugyanolyan töredezett lenne és száraz
2.Ha jó fodrászhoz mész biztos jó samponnal fogja megmosni és kérd meg hogy tegyen rá pakolást.
Kezelés:
Hajmosás után mikor nedves és száraz között van teyél rá egy jó pakolást amit nemkell lemosni ezután ha nagyából beitta kezd el vasalni ha végeztél minősi hajlakkal fujd le és ennyi nekem ilyenkor 3-4 napig kibirja utána pedig ugyis ujra megmosom:)
szerintem használj nivea hajegyenesítő termékeket tél jók:)
Na remélem segítettem sziia puszi:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!