Ajánlanátok hajegyenesítésre jó, praktikus módszert nagyon göndör hajra?
Figyelt kérdés
Vettem 2in1 hajszárítót és fesűt.
Nagyon jól kitudom szárítani, minimális hullámok lesznek a hajamban, de ezután a max 200°C-os hajvasalóm nem igazán jó, mindig behullámosodik pár óra után a hajam.
Emellé ha használnék hajegyenesítős sampont és balzsamot, plusz hajegyenesítő sprayt, majd megszárítom és gőzölős hajvasalóval vasalnám, akkor tartós lenne?
Vagy felesleges ennyi mindent használni?
2019. aug. 2. 13:17
1/4 anonim válasza:
Létezik tartós hajegyenesítés, a fodrász belevasal valami cuccot a hajadba és kb 3 hónapig egyenes marad.
2/4 A kérdező kommentje:
#1 Igen, ezt tudom, de eléggé drága.
Nincs pénzem 3 havonta 30-40 ezreket csak erre kiadni. (Azt hiszem, ilyen árak vannak)
2019. aug. 2. 13:23
3/4 anonim válasza:
Dehogyis...én 10 ezer körül csináltattam. Bár nem Pesten, hanem Vácon.
4/4 anonim válasza:
13 ezerért csináltattam a 16. kerületben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!