Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Praktikus a göndör haj?

Praktikus a göndör haj?

Figyelt kérdés

Mindíg copf-ban, vagy v milyen módon felfogva van a hajam.Göndör hajat könnyebb felfogni, vagy divatosabb kontyot csinálhatok? a dauer nagyon tönkre teszi a hajat ?

Fakóvá is teszi a festett barna hajat ? aki daueroltatott az utólag megbánta?

2010. jún. 8. 09:20
 1/4 anonim ***** válasza:

4 éve daueroltatom kb fél évente,egy ideje melíroztatom is, szerencsés vagyok, mert nekem nem teszi tönkre, de volt oylan ismerősöm akinek 1 nap alatt kidobta a dauert, voltak oylanok akiknek teljsen széttöredezett. Ez a hajad fajtájától függ, h mennyire hajlamos rá. Ha eleve kicsit hullámos akkor valószínűbb h megfogja(nekem pl 7-8 hónapig is simán göndör, csak elkezd lenőni a dauer). Szóval ezt kérdezd meg a fodrászodtól, hátha látja előre h mi lesz :)

Nekem nagyon bevált mert kienegdve is jól néz ki, összefogva sem csak az a "lóg a fejemről a copf" hatást kelti, egyszerűen feltűzöm pár hullámcsattal és oylan mint vmi eredeti konty :) Aztán én csak akkor fésülöm amikro megmosom, így a fésülést is megúszom ez is egy pozitívum. Ha még bármi krédésed van mondd csak, szeretek a hajamról beszélni :D

18L

2010. jún. 8. 09:32
 2/4 anonim ***** válasza:

Szerintem inkább vágass valami divatos frizurát az egyenes hajadból. Nekem ugyan természetes göndör a hajam, de amióta tartósan ki lett egyenesítve, azóta sokkal könnyebben boldogulok vele. Hidd el nekem, sok kínlódás van a göndör hajjal. Pl. nekem nagyon gubancos volt, mert ugye szárazon nem lehet fésülni, mert akkor meg olyan, mint egy szénakazal.

Amúgy az egyik barátnőmnek dauerolt a haja, neki eléggé kifakult tőle.

2010. jún. 8. 09:33
 3/4 A kérdező kommentje:

kedves első linkelnél a hajadról képet ? meg leírhatnád h hogy tűzöd fe3l a hullámcsatokkal !

Köszi mindkettőtöknek ! :)

2010. jún. 8. 10:23
 4/4 anonim ***** válasza:

csak fogom és összevissza belerakom a csattokat, ahol ép kiáll még egy tincs oda rakok egyet :)

de ha írsz mailt a jatekpor@index.hu -ra akkor küldök képet

2010. jún. 8. 11:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!