Anyukám mindig cseszeget, hogy hogy nézek ki. Mit csináljak?
Nagyon karikásak a szemeim, hiába voltam többször orvosnál emiatt, nincs semmi problémám, a vérképem tökéletes. Eleget iszom, eleget alszom, mégis így nézek ki, pedig alapvetően nem lennék csúnya egyáltalán. Anyu minden reggel ordibál velem emiatt, hogy ez mennyire csúnya, és csináljak vele valamit ahelyett, hogy lealapozom. Szerinte talán nem látom? Engem zavar a legjobban...
Mit tudok csinálni, hogy kevésbé legyen karikás a szemem? És anyukámmal, hogy befejezze ezt? Nagyon elegem van már, hogy konkrétan napi szinten lerondáz.

Nem igazán tudsz ellene tenni. Esetleg korrektorral, púderral megpróbálhatod elfedni.
Én is ilyen vagyok és nekem is beszólnak a haverok,de anyám is.

Genetika lehet, az enyém is ilyen, és két hónapja szültem, és a kisbabámnak is már most ilyen karikás a szeme... Ez van.
Anyádat meg valakinek helyre kéne tennie, baromi jó érzés lehet hogy minden nap a porba tiporja az önbizalmadat.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!