Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Anyukám mindig cseszeget,...

Anyukám mindig cseszeget, hogy hogy nézek ki. Mit csináljak?

Figyelt kérdés

Nagyon karikásak a szemeim, hiába voltam többször orvosnál emiatt, nincs semmi problémám, a vérképem tökéletes. Eleget iszom, eleget alszom, mégis így nézek ki, pedig alapvetően nem lennék csúnya egyáltalán. Anyu minden reggel ordibál velem emiatt, hogy ez mennyire csúnya, és csináljak vele valamit ahelyett, hogy lealapozom. Szerinte talán nem látom? Engem zavar a legjobban...

Mit tudok csinálni, hogy kevésbé legyen karikás a szemem? És anyukámmal, hogy befejezze ezt? Nagyon elegem van már, hogy konkrétan napi szinten lerondáz.

2019. júl. 30. 17:31
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Nem igazán tudsz ellene tenni. Esetleg korrektorral, púderral megpróbálhatod elfedni.

Én is ilyen vagyok és nekem is beszólnak a haverok,de anyám is.

2019. júl. 30. 17:56
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Nekem is karikasak a szemeim, pici koromtol. Genetika, anyukamtol orokoltem. Az a baj, hogy erre nem hasznal semmifele hazi praktika, pedig probaltam mar mindent, csak az alapozo, de az meg tudjuk, hogy egy atmeneti felszines megoldas. Plasztikai beavatkozassal viszont teljesen meg lehet szuntetni a karikakat, bar nem hinnem, hogy ez nalad szamitasba johet most, 18 ev alatt amugy se lehet vegeztetni ilyesmit. (En 17 vagyok.)
2019. júl. 30. 18:05
 3/5 anonim ***** válasza:
92%

Genetika lehet, az enyém is ilyen, és két hónapja szültem, és a kisbabámnak is már most ilyen karikás a szeme... Ez van.

Anyádat meg valakinek helyre kéne tennie, baromi jó érzés lehet hogy minden nap a porba tiporja az önbizalmadat.

2019. júl. 30. 18:10
 4/5 anonim ***** válasza:
0%
Nekem a paleo etrend veglegesen eltuntette. 10 eve eszem igy! Azota semmilyen alapozot nem hasznslok es ugy nezek ki,mint aki le van alapozva.
2019. júl. 30. 21:09
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
Naahh, ez így azért szerencsés helyzet picit. Nem kell ellenséget találnod, ha már anyád is ilyen... 🤗
2019. júl. 31. 00:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!