Melyik a legjobb hajvasaló?
Figyelt kérdés
Most szeretnék hajvaslót venni, és az érdekelne, h melyik gyártó melyik prototípusa a legjobb. Az ár nem számít. Tapasztalatok is érdekelnek:) Köszi2008. nov. 14. 12:41
1/9 anonim válasza:
Remington és kristálylapos nekem azvan és nagyon jó!
2/9 anonim válasza:
Remington s9000 prof, vagy az imetec belissima creativity is jó, de annak a símítóját én nem használtam , csak a hullámosítót.
3/9 anonim válasza:
babyliss wet 'n dry!! nekem ez a legjobb! vizes hajra is használható éa nagyon tartós az egyenesség:) göndöríteni is lehet vele.
4/9 anonim válasza:
kedves 3. válaszadó? a belissima cerativityvel h tudsz göndöríteni? nekem sehogy se sikerült. (bocs az off-ért)
am a belissima hajvasik jók:D
5/9 anonim válasza:
Szia utolsó hsz.! a creativityhez kaptál egy cd-t azon nagyon jól követhetően rajta van a göndörítés menete. Egyszerűen rácsavarom, és úgy marad. Egyszerre kevés tincset tekergess.!
6/9 anonim válasza:
a remington nagyon nagyon jóó én is ezt használom
és szinte az összes ismerőősöm ezt a márkát haználja és nagyon jóó
7/9 Aubrey* válasza:
Én nagyon szerettem az imetec bellissima creativity b 1700-at de hamar tönkrement! Olyan egy évig birta....:/ Most megyek én is új hajvasalót venni:D ÉS Remingtont veszek mert nagyon sokan dícsérik és elvileg sokáig birja. Az se egy utolsó dolog:D Na neked is sok sikert a dologhoz=)
8/9 Edina1995 válasza:
Sziasztok!!
Megszeretném kérdezni tőletek h szerintetek a Remington S9950 Shine Therapy (már akinek van ilyen) h szép egyenesre kivasalja e a hullámos hajat, meg h nm roncsolja e annyira, meg ö van e rajta LCD kijelző és ott mennyi a max hőmérsélet amire lehet állitani? De ha van szerintetek ettől jobb hajvasalo akk irjatok, de csak olyat ajánljtok nekem ami minőséges, LCD kiejlző van és max 200 fok van rajta, köszönöm szépen előre is! Irjatok pls :)
9/9 anonim válasza:
Nekem Remington S1005 van es halara tudom dicserni...nagyon megvagyok elegedve vele!Van hofokszabalyzoja a hofokot leden mutatja! 230c tol melegitheto! Hamar felmelegszik,gondoriteni is lehet vele! Kivul is melegszik es nem ck a keramia lap!. 110mm a keramia lapja! Nagyon megagyok elegedve ,es vedo nelkul meg hajlak nelkul is tartosan egyenesit:d.Nem roncsolja annyira a hajat sem!:d Remelem hasznos lesz a valaszom!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!