Hogyan és mivel távolítsam el a szőrszálakat a szemöldökeim közül?
csipesz :)
bárhol találsz dm, rossmann
hajrá:)
Én le szoktam borotválni, megmondom őszintén.
Viszont ha kiszeded csipesszel az is ok. De nagyon vigyázz milyen csipeszt veszel mert én pl a dmben múltkor úgy ráfaragtam...
Elvágja a szálakat az a hülye csipesz! Nem mindegy milyen az alja és milyen fémből készült stb.
Én már nem veszek több csipeszt, mert nagynehezen összeszedtem magam, hogy megveszem de már van itthon 4 egyik se jó.
Pedig fodrászkellékesbe is bemerészkedtem, gondoltam ott majd a profik segítenek... jah eladták a legdrágábbat, ami ugyanolyan szar.
Na mindegy.
Javaslom menj kozmetikushoz, szerintme 1000 forint alstt megcsinálja és férfiak is járnak. Gyantával dolgozik, csak egy pillanatig fáj.
Nem szedi ki nőiesre, én is csak középen engedem, hogy kiszedje.
Viszont ha csak pár szőrszál van akkor talán a szemöldökcsipesz jobb lenne. Javaslom próbáld ki, mielőtt megveszed mert nekem erős szőröm van némelyiknek mégis olyan éles a vége, hogy lecsípi a felénél.
Kész rémálom az egész.
Megint én.
Hozzátenném, hogy nem én vagyok annyira béna, hogy nem vagyok képes használni egy sz.csipeszt.
Régen volt egy nagyon szuper, de már megszűnt az a márka.
Az enyémet pedig beejtettem a mosógép mögé aztán elfelejtettem és később amikor jött a szerelő (nem emiatt:)) eltűnt. Hiába kerestem, azt mondta nem találta alatta. Erről ennyit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!