Kezdőoldal » Számítástechnika » Weblapkészítés » Ausztriában miért ilyen gagyi...

Ausztriában miért ilyen gagyi a weblapok design-ja?

Figyelt kérdés

Bécsbe készülünk utazni, így ottani látnivalókat keresek. Azt vettem észre, hogy szinte kivétel nélkül igénytelen, régimódi, ronda a design a weboldalakon, legyen az állatkert, vidámpark, játszóház, stb.

Pl.:

[link]

[link]

[link]

Ezek leragadtak 2005-ben?

2019. jún. 30. 07:52
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Szerintem ezek egyáltalán nem régimódi vagy gagyi oldalak. Nyilván egy állatkertnek nem lesz ugyanolyan Designja mint egy Design Stúdiónak.

Mondjuk nekem pont a mai "egyszerű" oldalak nem tetszenek amik se nem használhatóak, se nem egyszerűek.

Nem mellesleg az általad gagyinak tartott oldalak alapjaiban pont ugyanolyanok mint az általad jó példaként felhozott oldalak.

2019. jún. 30. 19:08
 12/14 anonim ***** válasza:
#11 Amiket példaként említett, abban több az effekt. Ami egyébként tényleg jópofa, csak ha mobilon próbálom az utcán kideríteni hogy mennyi is a jegy, akkor lehet hogy anyázni fogok a sok effekt és kép miatt. :)
2019. jún. 30. 19:50
 13/14 anonim ***** válasza:
#9 Ja, az egy nehéz nap éjszakája lehetett. :)
2019. jún. 30. 19:57
 14/14 Alex Fly ***** válasza:

A kérdésben szereplő oldalak teljesen jól működnek, nem értem mi velük a gond.

A jó példaként linkelt oldalak gyakorlatilag nem sokban különböznek ezektől, viszont sokkal több felesleges vackot is tartalmaznakb ami mind az oldalbetöltés idejét, mind a megjelenítéséhez szükkséges erőforrásokat igencsak megnöveli.

Lehet hogy én vagyok elmaradott, de számomra az agyoneffektezés helyett inkább töltse be az adott oldalt villámgyorsan és a releváns információk jelenjenek meg, ne fél órás várakozás után egy tökéetesen értelmetlen animáció...

2019. júl. 1. 07:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!