Ausztriában miért ilyen gagyi a weblapok design-ja?
Bécsbe készülünk utazni, így ottani látnivalókat keresek. Azt vettem észre, hogy szinte kivétel nélkül igénytelen, régimódi, ronda a design a weboldalakon, legyen az állatkert, vidámpark, játszóház, stb.
Pl.:
Ezek leragadtak 2005-ben?
Szerintem ezek egyáltalán nem régimódi vagy gagyi oldalak. Nyilván egy állatkertnek nem lesz ugyanolyan Designja mint egy Design Stúdiónak.
Mondjuk nekem pont a mai "egyszerű" oldalak nem tetszenek amik se nem használhatóak, se nem egyszerűek.
Nem mellesleg az általad gagyinak tartott oldalak alapjaiban pont ugyanolyanok mint az általad jó példaként felhozott oldalak.
A kérdésben szereplő oldalak teljesen jól működnek, nem értem mi velük a gond.
A jó példaként linkelt oldalak gyakorlatilag nem sokban különböznek ezektől, viszont sokkal több felesleges vackot is tartalmaznakb ami mind az oldalbetöltés idejét, mind a megjelenítéséhez szükkséges erőforrásokat igencsak megnöveli.
Lehet hogy én vagyok elmaradott, de számomra az agyoneffektezés helyett inkább töltse be az adott oldalt villámgyorsan és a releváns információk jelenjenek meg, ne fél órás várakozás után egy tökéetesen értelmetlen animáció...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!