Ausztriában miért ilyen gagyi a weblapok design-ja?
Figyelt kérdés
Bécsbe készülünk utazni, így ottani látnivalókat keresek. Azt vettem észre, hogy szinte kivétel nélkül igénytelen, régimódi, ronda a design a weboldalakon, legyen az állatkert, vidámpark, játszóház, stb.
Nekem speciel ezek sokkal jobban tetszenek, mint az egy kaptafára épülő one page förmedvények.
Semmi nem gagyi bennük. Jól olvashatóak a szövegek, nincsenek kirívó színek, átlátható, reszponvíz oldalak, amik kb. sehol sem voltak még 2005-ben.
2019. jún. 30. 08:03
2/14 anonim válasza:
1. Mivel ezek tökéletesen megfelelnek a célnak, nem változtatnak rajta.
2. Azt az összeget, amit ilyen hülyeségre fordítanának, inkább értelmes dolgokba fektetik, pl. az adott látnivaló rendbetartására, fejlesztésére.
2019. jún. 30. 08:22
3/14 anonim válasza:
Ezek a legnormálisabb oldalak, nem ilyen agyonszkriptelt fosok, amiket manapság nyomnak. Mindegyiknél tökéletes a mobilnézet is, átlátható és logikus az elrendezésük.
2019. jún. 30. 10:01
4/14 Szirty válasza:
Mert az lenne a jó ha a tartalom lenne a lényeg és nem a forma amire te vágysz.
2019. jún. 30. 12:59
5/14 anonim válasza:
Látom sok válaszoló nem nagyon foglalkozott eddig marketinggel, UI/UX designnal, csak beírja a naiv véleményét. Kérdező: az általad felsorolt témákhoz nagyjából ezek a designok illenek.
2019. jún. 30. 13:47
6/14 anonim válasza:
workdev, kinél húztad ki a gyufát? Legutóbb még 60% körül voltál. :)
2019. jún. 30. 14:19
7/14 Szirty válasza:
Marketing: az átverés "művészete"...
2019. jún. 30. 14:38
8/14 A kérdező kommentje:
#7 A marketingnek nem feltétlenül kell átverésnek lennie. Mondom ezt úgy, hogy nem vagyok marketinges.
#6 Szerintem lehetne nekik modernebb design-t készíteni, nekem pl. így nem igazán keltették fel az érdeklődésemet.
#7 78% voltam egyik este, reggelre már csak 25%, plusz megszűnt a reportolási jogom, szerintem valamelyik kisfarkú moderátornak volt egy jó estéje :)
2019. jún. 30. 16:17
10/14 Szirty válasza:
"A marketingnek nem feltétlenül kell átverésnek lennie"
Ez így van. Sajnos jellemzően azzá vált.
Ha a hazugságokból és félrevezető fél információkból büntetlenül és könnyen behozhatatlan előny kovácsolható azokkal szemben akik nem hazudnak, akkor mindenki hazudni fog... Onnantól már ez nem kérdés, a verseny akkor már azon megy hogy kinek van vastagabb bőr a képén.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!