Mint frissen érettségizett programozó, hogyan tudom eldöteni, hogy egy adott oldalt mennyiért csinálok meg?
Figyelt kérdés
Néhányan felkerestek már, hogy szeretnének maguknak egyedi weboldalt és tudják, hogy én szeretem ezt csinálni így kíváncsiak lennének, mit tudnék összerakni nekik. Mi alapján szokás eldönteni (megbeszléés alapján persze), hogy mennyi a legalja, amennyiért egy ilyen weboldalt megcsinál a programozó? Tehát mik azok a szempontok amik növelik az árát, mi az a tényező, ami megszabja, hogy "Ezt az oldalt 40k-ért adom!" ?2019. jún. 28. 19:35
2/4 A kérdező kommentje:
És az időhöz mérve hogyan? Próbálom minél sematikusabban felfogni, tehát mondjuk 1 nap 10e? Vagy órára gondolva 900/óra? Bocsi hogy ilyen krumpli vagyok, de ehez tényleg egyáltalán nem értek :D
2019. jún. 28. 20:01
3/4 anonim válasza:
Napban szokás mérni.
Nincs értelme órákra lebontani, hacsak nem valami nagyon minimális munkáról van szó, de általában a legkisebb módosítás is 3 naptól indul.
4/4 A kérdező kommentje:
Értem, köszi.
2019. jún. 28. 21:30
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!