Kezdőoldal » Számítástechnika » Weblapkészítés » A boldalt lévő kis rést hogy...

A boldalt lévő kis rést hogy tüntessem el?

Figyelt kérdés

[link]

próbáltam div-el és táblázattal, border-spacing, cellpadding(html nem támogatja), padding, margin: auto, position... valami más ötlet?

2019. jún. 14. 01:44
 1/9 A kérdező kommentje:
A kép is jól van levágva.
2019. jún. 14. 01:44
 2/9 anonim ***** válasza:
Leirhatnad pontosan melyik elem, a kategoriak alatt? (kod nelkul nem fog menni)
2019. jún. 14. 08:32
 3/9 anonim ***** válasza:
Az orvoshoz is így mész, hogy "Doktor úr, fáj!", a többit majd ő kitalálja magától?
2019. jún. 14. 13:04
 4/9 A kérdező kommentje:
ömm, szerintem eléggé nyilvánvaló mi a baj... :)
2019. jún. 14. 16:07
 5/9 Szirty ***** válasza:

Lehet hogy szerinted nyilvánvaló, de én nem fedeztem fel kis rést, nem tudom miről írsz.

Boldalt sem.

Próbáld meg pontosan leírni mit szeretnél kérdezni!

2019. jún. 14. 17:13
 6/9 anonim ***** válasza:
Azzal az energiával, amit itt okoskodsz már rég felrakhattad volna a kódot valahova és leírhattad volna, hogy mi a fájás.
2019. jún. 14. 17:14
 7/9 A kérdező kommentje:

"okoskodsz" Vagy modjuk már rég megcsináltam...

display:block volt.

2019. jún. 14. 17:43
 8/9 Szirty ***** válasza:
És mi volt a probléma? Leírod?
2019. jún. 14. 18:36
 9/9 anonim ***** válasza:

Kedves Nóri!

A jövőre való tekintettel pár dolgot érdemes lenne megfontolnod:

1. Az oldal neve "Gyakori Kérdések", és mint olyan, az oldal működésének egyik fő jelentősége, hogy nem csak neked, hanem más, hasonló kérdéssel rendelkező ember is választ találjon az általad feltett kérdésre. Ezért fontos lenne a kérdés/probléma részletes leírása, még akkor IS, ha már megoldást találtál rá (sőt, utóbbi esetben a megoldást is jó lenne leírnod)

2. Ha több ember is jelzi, hogy a kérdésed nem elég részletes, akkor a kérdésed nem elég részletes. Pont. Mivel a válaszadóktól reméled a problémád megoldását, azért az számít, hogy a válaszadók szerint megfelelően kifejtett-e a kérdés, nem az, hogy szerinted az-e.

3. A HTML nem épp egzakt dolog, valamilyen vizuális probléma millió meg egy féle módon állhat elő, ezért ha nem szolgáltatsz mögöttes kódot, akkor nem lehet válaszolni a kérdésedre.

4. Nagyon sok területen mondható el, hogy az alázat rendkívül messzire juttathat el téged, ha viszont minden kritikára, ellenvéleményre támadólag válaszolsz, és a legkisebb hibát sem vagy képes elismerni, akkor ne csodálkozz, hogy fenékre ejtenek. Alázat. Gyakorold.

2019. jún. 15. 12:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!