Kezdőoldal » Számítástechnika » Weblapkészítés » Hogyan tüntessem el a whitespa...

Hogyan tüntessem el a whitespace-t? ASP. NET

Figyelt kérdés
Sziasztok! Elkezdtem ASP.Net-ben weblapozni, C#-ról és Java-ról jöttem, ez az első webes próbálkozás. Első problémám az, hogy a body-n belül van egy form-om, amin belül két gomb, ezeket elhelyeztem absolute pozícióban különböző helyekre, méghozzá egy képre, ami amolyan fő logóként szolgálna, egy 1280px széles kép. Lényeg hogy ez után jön egy div, majd azután még egy, de ezek között akkora whitespace van hogy eléggé csúnyán látszik alatta a background color. Nézegettem neten hogy a paddingot és a margint állítsam 0-ra css-ben, megtettem de alig változott valami (a body-nál és a diveknél is átállítottam). Tudnátok segíteni?

2014. dec. 21. 19:05
 1/1 anonim ***** válasza:

Biztos, hogy jól állítottad be margin-okat? Írtál mértékegységet?

.diveket-rakd-ebbe-az-osztalyba {

margin: 0px;

}

2014. dec. 21. 23:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!