Hogyan lehet mlap-os oldalra 770x145-ös méretnél nagyobb fejlécet berakni úgy, hogy ne méretezze át?
Fejléces navigáció kódja:
<DIV
style="LEFT: 179px; WIDTH: 746px; POSITION: absolute; TOP: 40px; HEIGHT: 291px">
<P align=left><FONT size=1><STRONG> </P></STRONG></FONT></DIV>
L e í r á s
1.Csinálj egy egyszerű modult jobb vagy bal oldalra!
2.Menj bele,kezdjünk el szerkeszteni!
3.Nyomd meg ezt a jelet,hogy a kód részre váltson:
4.Másold be az előbb említett kódot!
5.Nyomd meg ismét ezt a gombot:
6.Kattints a modul közepére kb. 2x,ekkor megjelenik egy szaggatott körvonal,a kódban zölddel jeleztem a méreteket,ekkora lesz a körvonal!(a számokat írd át akkorára,amekkora a fejléced!)
7.Tedd bele a kívánt dolgokat (linkek-menük,képek,stb.) !Majd ugyanúgy linkeld be őket,ha szükséges!
8.Mentsd el és kész is.
Piros színnel jelöltem azt a méretet,amennyire messze van a honid bal oldalától a fejléces navigáció.
Kék színnel jelöltem azt a méretet,amely a honlap tetejétől számított távolságot jelöli.
Nem kell mást dolgoznod a kódban,mint a számokat átírnod a kívánt méretre.
Semmilyen URL-t ne írj bele a kódba,semmilyen részletet ne törölj ki!
Vigyázz!Ne sokkal legyen nagyobb a fejléces navigációd,mint a fejléced,mert ha nagyon nagy a navi,akkor a naviba nem tartozó,de a navi területe alatt található link nem lesz elérhető!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!