Php ben valaki segíteni?
Ne haragudj, nem bántásból mondom, de előbb tanuld meg érthetően megfogalmazni, hogy mit is akarsz kérdezni!
Nem vagyok egy nyelvtannáci, de a azért illene mind formailag, mind tartalmilag elérni azt a szintet, amit egy általános iskola ötödikestől már elvárunk.
Először beszélsz valami style-ról, utána meg valami tök más SQL-dologról hadoválsz... bocs, de ez így értelmetlen.
Na erre kíváncsi vagyok, mi sül ki belőle :D
Próbáld meg megfogalmazni érthetően, mert egyelőre ez egy katyvasz. Ha nemcsak a választ, de kérdést sem tudod, ott már nagy a gáz.
akkor most megfogalmazom úgy hogy az is megértse aki nem ért az sql hadobáláshoz, igaz már megoldottam a problémát...
szóval van egy megszámolásunk, amit ugye úgy szoktunk csinálni hogy: "SELECT COUNT(valami) FROM valahonnan WHERE mindegy" és ugye ez számol valamit, valamilyen feltétellel, így ad egy értéket (anyit amenyit megszámolt) és ugye ezt php tagbe kell beleírni hogy működjön is, mivel ugye adatbázisból kérdezünk le. Szóval az előbb említett dolgot kellene párosítani egy style tagel. Szóval a php tagbe rakott sql kódot kell style tagbe rakni olyan módon hogy ami értéket kaptunk a php(sql) kódból egy style tag segítségével pixelszámot adjunk meg.
Remélem érthető volt :D
<style>
.valami{
height:<?php egy kapcsolat van benne meg egy számolás sql segítségével ?>px;
}
</style>
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!