Kezdőoldal » Számítástechnika » Weblapkészítés » Csináltam néhány ikont Adobe...

Csináltam néhány ikont Adobe Illustratorban, hogyan tudnám betenni őket a weboldalamra, úgy, hogy amikor ráhúzom az egeret, animálva változzon meg?

Figyelt kérdés

Példaképp, csináltam egy olyat, hogy van egy emoji ami kacsint, és egy olyat, ami mosolyog. Hogyan tudnám megcsinálni, hogy amikor ráhúzom az egeret a kacsintós emojira, akkor az animációval mosolygós legyen?

Változna: Szeme (egyiknek mindkettő csukva, másiknak egyik csukva másik nyitva), szája (egyik mosolyog, másiknak féloldalasan van).

2019. jún. 4. 18:56
 1/4 anonim ***** válasza:

SVG-animáció:

[link]

2019. jún. 4. 23:35
 2/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen.
2019. jún. 5. 15:59
 3/4 anonim ***** válasza:

Az ide tévedő fejlesztő palántáknak:

Ha a favicont akarod animálni, az az írás idejekor (2021.01.14) csak Firefoxban lehetséges. A többi böngésző az első képkockáját mutatja a GIF-nek. Ez a sor kell nektek a <head>-be:

<link rel="icon" href="eleresi/ut/kepneve.gif" type="image/gif" >

2021. jan. 14. 12:25
 4/4 A kérdező kommentje:
nem is emlékszem hogy tettem ki ilyen kérdést, jézus isten
2021. jan. 14. 12:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!